Primarul certat de un boschetar: “V-am votat la alegeri și n-ați făcut...

Primarul certat de un boschetar: “V-am votat la alegeri și n-ați făcut nimic pentru noi!”

2
DISTRIBUIȚI

La nici o lună de la instalarea în funcţie, edilul şef Nicolae Robu asmuţea Poliţia Locală pe vagabonzii din oraş, promiţând să cureţe boschetari tmTimişoara de cerşetori. Ironia situației i s-a dezvăluit luni, în timpul unei vizite în Piața 700, acolo unde se va muta Acvariul din centrul orașului.


Primarul a mărturisit, ieri, că a fost luat la rost de un om al străzii. „Uitați aici buletinul! V-am votat la alegeri și n-ați făcut nimic pentru noi, boschetarii. Îi puneți pe ăștia pe noi să ne fugărească”, a răcnit omul arătând indignat spre poliţiştii locali.

Edilul şef a suspectat că ar fi vorba de un aranjament din partea vreunui adversar politic “binevoitor”, dar nu s-a putut abţine să nu îi explice vagabondului că le-a asigurat mâncare şi un loc cald de dormit prin amenajarea unui nou adăpost.  „Cred că întâmplarea este antologică”, a conchis primarul, care nu a uitat că la inaugurarea ceasului din centrul oraşului a fost de asemenea hărţuit de un cetăţean nemulţumit că pe strada Louis Pasteur se schimbă bordurile noi şi bune.

2 COMENTARII

  1. Asa-i! Toti boschetarii l-au votat pe papusicu asta primar. Da pe aia ca tot boschetarul ala l-a intrebat daca ii homo, ca asa arata, nu o bagi?

  2. Culmea culmilor in Timisoara!!!!Boschetarii „originali” de colt de strada ,fugariti si vanati de boschetarii primariei ,dotati corespunzator cu un obraz gros,nesimtire cat cuprinde un burtoi pe marimea xxl a centurii dar ceva mai spalati si numiti pompos „politisti”locali ….in fapt niste maidanezi locali…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.