Telpark-ul înlocuit cu plata parcărilor după model San Francisco

Telpark-ul înlocuit cu plata parcărilor după model San Francisco

4
DISTRIBUIȚI

Informaţii pe telefonul mobil despre cele mai apropiate  parcări din zona în care se deplasează şi numărul de locuri disponibile, tarife mai OLYMPUS DIGITAL CAMERAmici în funcţie de zonă şi desfiinţarea taxelor în zonele periferice, plata doar prin sms în cazul celor care nu doresc abonamente, discounturi pentru cei care parchează vreme îndelungată sau locuiesc în apropiere – sunt doar câteva dintre facilităţile noului sistem de parcare pe care edliul şef, Nicolae Robu, promite să îl instaleze în locul Telpark, ca urmare a desfiinţării ADP .


Primarul spune că s-a inspirat din sistemul de parcare din San Francisco, unul dintre cele mai performante din lume. „Eu am speranţa că prin noul sistem vom încasa mai mulţi bani la bugetul local decât prin vechiul sistem, deşi vom opera la aceleaşi tarife sau mai mici decât cel vechi”, s-a lăudat primarul. Ne vom putea bucura de aceste facilități abia peste câteva luni însă.

Ca în cazul și altor proiecte prezentate de Robu, costul investiţiei rămâne necunoscut. Întrebat la ce sumă se ridică sistemul cu senzori care le va permite şoferilor să obţină informaţii despre locurile de parcare, Robu a lămurit că „eu vă dau informaţiile ca să le aveţi din faza lor de geneză. Pot să vă spun la sfârşit cum stau lucrurile, dar cred că e mai corect aşa. Acum se definesc tehnic celelalte aspecte care decurg sunt o mulţime şi vor fi gestionate mai departe”.

4 COMENTARII

  1. Pana una – alta, acvariul este la locul lui …. trotuarele din centru nu au fost reparate s.a.m.d.
    Robu iarasi vorbeste si promite inainte de judeca …

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.