Prins cu peste 160 de plicuri cu etnobotanice. Vezi ce l-a trădat...

Prins cu peste 160 de plicuri cu etnobotanice. Vezi ce l-a trădat pe cărăuş

9
DISTRIBUIȚI

Un tânăr din Timișoara a fost prins, ieri, de polițiști cu 164 de pliculețe cu substanțe etnobotanice la el. Narcis M., de 22 de ani, .din Timișoara a fost interceptat de polițiștii l Secţiei 1 Poliţie pe strada Bredicianu din municipiu.


Când i-a văzut pe agenți, tânărul a devenit foarte agitat. În urma unui control corporal au fost găsite pliculețele care au fost confiscate, existând suspiciuni că ar fi etnobotanice. Substanțele au fost confiscate și vor fi supuse unei expertize de specialiştii de la Brigada de Combatere a Crimei Organizate, iar dacă se stabilește că acestea conțin substanțe psihotrope, timișoreanului i se va întocmi dosar penal și riscă să ajungă la pușcărie.

9 COMENTARII

  1. pt Valeriu:Esti idiot!!!Cum adica au recurs la control corporal?….Daca tipul ala era cel care a uciso pe mata?….Sau si tu ai din cind in cind asupra ta substante interzise si acu ai inceput sa ai teama?…daca a devenit agitat ce trebuia sa-i faca?

  2. Bine bãi public enemy. Se pare cã din punctul tãu de vedere, toţi care merg pe stradã sunt suspecţi. Se vede cã nu prea ai habar de multe. Sau eşti ceva securisto-comunist.

  3. Valeriu, esti retardat sau traficant de etnobotanice? Omul a devenit suspect ca era agitat cand a trecut pe langa niste politisti de la ordine publica, si au procedat cum prevede legea…Nu cred ca perchezitioneaza lumea pe strada asa degeaba…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.