PSD stabileşte în februarie cine va fi viceprimar în locul lui Grindeanu

PSD stabileşte în februarie cine va fi viceprimar în locul lui Grindeanu

3
DISTRIBUIȚI

„Nu vă pot spune cine va fi noul viceprimar. I-am spus lui Titu Bojin că este postul ce revine PSD-ului. Din punctul meu de grindeanu si bojinvedere, oricare consilier local PSD poate fi viceprimar. Nu îmi exprim nicio preferinţă şi nicio obiecţie”, declara edilul şef, Nicolae Robu, la finele anului trecut despre omul care va lua locul lui Sorin Grindeanu ales în funcţia de deputat în 9 decembrie.  Totuşi, cu toate că a dat asigurări că nu se amestecă în bucătăria internă a PSD, Robu a atras atenţia că va sta cu ochii pe noul viceprimar. Pe scurt, edilul şef a promis că dacă înlocuitorul lui Grideanu nu va fi un om  harnic şi serios, care să facă faţă exigenţelor sale, atunci va avea cu siguranţă ceva de comentat.

Conform purtătorului de cuvânt al PSD Timiş, Lucian Ursuleţu, şedinţa prin care se va alege un înlocuitor pentru Grindeanu va avea loc abia în luna februarie.


Până atunci, postul va rămâne vacant. Şi numele celui care va lua locul lui Grideanu rămâne un mister, asta pentru că nimeni nu confirmă nimic. Deşi au fost vehiculate mai multe nume,  printre care Florin Bârsăşteanu, care va intra din partea PSD în consiliul local în locul lui Grindeanu, Traian Stoia, Andrei Petrişor şi chiar Romaniţa Jumanca , nimeni nu confirmă zvonul conform căruia alesul ar fi medicul Bârsăşteanu, cel mai creditat cu şanse de câştig fiind Traian Stoia. Într-o declaraţie acordată debanat.ro, şeful PSS Timiş, Titu Bojin, a avertizat „cine nu votează cum a stabilit Biroul Permanent Judeţean riscă să-şi piardă calitatea de consilier local. Sunt sigur însă că nu vor fi probleme”.

3 COMENTARII

  1. Vai de mama ei de democratie ,buldozeristu de Bojani ,, asmute canele prin gard co bata” este muc si sfarc cand este vorba de avertizari , amenintari si un mic santaj daca se poate totul pt micuta familie…

  2. Nu pot sa cred ca dl.Bojin a putut spune ca cine nu voteaza cum a zis el isi pierde calitatea de consilier local. Asta este prea mult , domnule. Unde in statutul PSD scrie asta ? In toata Timisoara se vorbeste ca postul a fost deja vandut lui mosh Stoia. Prietenii stiu de ce. Daca se va intampla asa ceva , se va declansha un mare scandal in PSD Timis. Despre candidatura lui Petrisor cred cai o gluma. O gluma proasta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.