Purceld cere anchetă în Primăria Timișoara pe tema Casei Muhle

Purceld cere anchetă în Primăria Timișoara pe tema Casei Muhle

3
DISTRIBUIȚI

Consilierul local al PP-DD Timiş, Mircea Purceld, cere o anchetă la Primăria  Timişoara pe tema Casei Muhle.  „Este normal ca actualul
casa muhle 3primar şi actuala conducere a primăriei să facă o anchetă administrativă de unde să rezulte persoanele vinovate”, a declarat acesta, astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă. Purceld spune că a vorbit şi cu Nicolae Robu şi că  „i-am cerut domnului primar să
procedeze la o anchetă administrativă în executivul primăriei pentru a vedea care sunt cauzele pentru care Primăria Timişoara a ajuns în această situaţie.


S-a ajuns la soluţia regretabilă de a se propune o asemenea negociere. Este normal ca actualul primar şi actuala conducere a primăriei să facă o anchetă administrativă de unde să rezulte persoanele vinovate. Această casă trebuie expropriată, nu cumpărată. Acolo sunt nişte pereţi în picioare şi restul nimic, e vorba de valoarea terenului.”  PRESSALERT.ro a dezvoluit, ieri,  că Primăria Timişoara nu și-a exercitat dreptul de preemţiune, pe vremea administraţiei Ciuhandu, printr-o manevră ilegală, refuzând  să cumpere Casa Muhle cu doar 100.000 de euro.

3 COMENTARII

  1. domnu Consilier Mircea Purceld.
    Bravo pt. initiativa.
    daca aveti sange in instalatie procedati in cadrul anchetei la urmatoarele:
    solicitati dosarul privind restituirea imobilului!
    cereti cazierul cladirii(care cu siguranta a fost distrus de miut+cojocari+ciuhandu+petre petrisor, acesta din urma pe atunci, consilier local din partea PRM.
    solicitati documentatia de vanzare cumparare prin care sotia lui Ionelas a ajuns proprietara.
    CU SIGURANTA VETI AVEA SURPRIZE SOC PRIVIND EXISTENTA RETELEI MAFIOTE DIN PRIMARIA DE ATUNCI. CONSECINTELE VOR FI CU SIGURANTA DE NATURA GRAVA PENALA PENTRU MEMBRI RETELEI de care vorbeam. Cu certitudine ca vor aparea si alte asemenea cazuri de restituiri+vanZari dubioase in favoarea si altor domni tziganide matase!?. sa mor io si sa ma manca canceru(vorba etnicilor rromi!) daca nu am dreptate.

  2. dom, Petre Petrisor!
    i-a spune lu’ neica cum PLM de ai primit de la miut in decursul timpului 3 case la legea 112/95(str. alexandri, str. popa sapca si la a treia nu stiu adresa dar o aflu, o sa-mi spuna cojocare, ciuhandu, miut dupa ce vom demantela reteaua voastra mafiota care a dainuit fo 15 ani!)
    ps chiar nu ai nici o legatura cu megahotia de la Strehaia, haiiiiiiiiii???

  3. domnu Purceld,
    Imi retrag felicitarile. recent serviciile secrete mi-au soptit ca matale ieshti pi mana cu banditu’ di petre petrisor. sper sa ajunga la pushcarie cat de curand ca are pt. ce. si sa deie banii furatz de la stat. inclusiv ciubucurile rezultate din renovarea tribunalului cand era presedinte coloshia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.