Regizorul Sergiu Nicolaescu a murit

Regizorul Sergiu Nicolaescu a murit

8
DISTRIBUIȚI
<


p>Regizorul Sergiu Nicolaescu, în vârstă de 82 de ani, a decedat, în această dimineaţă, la Spitalul Elias din Bucureşti, unde a fost Sergiu-Nicolaescuinternat după ce a căzut pe gheaţă. În timpul operaţiei din 28 decembrie, medicii au descoperit că suferea de peritonită. Când s-a retras din funcţia de senator, anul trecut, Sergiu Nicolaescu le-a spus colegilor că „nu mai am mult de trăit şi vreau să-mi petrec ultimii ani în meseria mea”.

Sergiu Nicolaescu a decedat la ora 8.20, în urma complicaţiilor cardiace şi pulmonare severe, care nu au răspuns la tratamentul intensiv aplicat, a anunţat Spitalul Elias, unde regizorul era internat din 26 decembrie şi recent fusese operat de peritonită. „În ultimele 48 de ore, în evoluţia domnului Sergiu Nicolaescu au apărut complicaţii cardiace şi pulmonare severe care nu au răspuns la tratamentul intensiv aplicat şi care au condus la deces azi, 3.01.2013, ora 8.20”, se arată în comunicatul de presă transmis de Spitalul Elias.

 

8 COMENTARII

  1. Datorita lui Sergiu Nicolaescu,Florin Piersic,Aimee Iacobescu ,Stela Popescu,Ion Caramitru ,Ion Besoiu&COMPANY,generati intregi de actorii tineri si talentati nu au putut sa se afirme pe plan national ca actori pt.ca aceasta casta era inchisa.Era o afacere a lor ,va aduceti aminte ca erau in stare sa o machieze pe Stela Popescu si pe Aimee Iacobescu cu tone de fard sa para tinere pt. ca jucau roluri de fete tinere in timp ce fete frumoase si talentate mureau in teatre mici din orasele uitate de lume .Era afacerea lor,nu permiteau nimanui sa intre intre ei desi actori talentati au iesit din facultatile de specialitate .Sergiu Nicolaescu a facut din film afacerea vieti lui personale in care rolurile principale ii erau atribuite lui .Suferea de CULTUL PERSONALITATI,el trebuia sa fie in toate rolurile principale,desi actori cu talent si cu figuri interesante erau dati la o parte!!!

  2. marele pupator deCURURI comuniste a uschit-o din LIVE,acum vrea sa plece si ca un viking,adica in flacari ;),un ateu comunist,un hoit care si-a batut pula de eroii revolutiei,a ascuns crimele revolutiei si voi astia il pupati in pula pentru pistruiatu,viteazu,dacii…istorie contrafacuta,falsificata de acest cetatean fara onoare !!!

  3. PRESA DE CA*CAT,ACEEASI PRESA DE CA*CAT A LUI VOICULESCU SI GHITA INFULECA CA*CAT CU VIDANJA SI IMBIE PULIMEA SA INGHITA * CU POLONICU’,ACEEASI PRESA CARE A IMPUTIT CREIERELE PULIMII CARE A VOTAT USL,ACEI NEMERNICI CARE BORAU LA CATAFALC SUNT VOTANTI USL CU CREIERE SPALATE DE TELEVIZIUNI ,BAGA-MI-AS ALUP IN TELEVIZIUNILE VOASTRE DE CA*CAT !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.