Robu îşi recunoaşte impotenţa de a obţine bani pentru proiectele Timişoarei. Vezi...

Robu îşi recunoaşte impotenţa de a obţine bani pentru proiectele Timişoarei. Vezi pentru când îşi amână dezamăgirea

3
DISTRIBUIȚI

Întors de la Bucureşti, unde a semnat cinci proiecte cu finanţare europeană, cu care s-a lăudat fără a reaminti că sunt făcute nicolae robu victima 1 psub administraţia Ciuhandu, Robu a ţinut să dea câteva explicaţii cu prvire la faptul că restul de proiecte promise timişorenilor în campania electorală de anul trecut nu au primit bani de la bugetul pe 2013. „Da, aceasta, este o realitate, dar asta nu înseamnă că din banii de la bugetul de stat Timişoara nu va primi nimic pentru proiectele sale. Aşa cum v-am spus şi săptămâna trecută, când în legea bugetului există o fişă de obiectiv atunci se are garanţia faptului că suma de bani din acea fişă va fi asigurată pentru acel obiectiv, dar experienţa de mulţi ani încoace arată că au fost mai multe obiective finanţate din fonduri cu destinaţie neprecizată concret ale ministerelor,  iar PD-L ul a excelat în utilizarea acestor fonduri.


Drept urmare, noi mizăm pe finanţarea de la bugetul de stat în 2013 a obiectivului  extinderea spitalului de copii şi a obiectivului bazin de înot olimpic centura. Am discutat despte ambele obiective şi cu preşedintele Crin Antonescu şi ştiţi bine că avem susţinerea premierului Victor Ponta pentru spitalul de copii. Am discutat despre bazinul de înot şi cu domnul ministru Liviu Dragnea şi, drept urmare, îmi pot exprima încrederea că cele două obiective vor fi finanţate”. Alte proiecte, precum Gara de Nord, care trebuie reabilitată de Ministerul Turismului, şi centura Timişoarei rămân în plop. Totuşi, Robu a conchis că „deocamdată nu avem motive să ne declarăm dezamăgiţi. Desigur că şi eu, şi timişorenii am fi dezamăgiţi dacă la sfârşitul anului, când am trage linia, am constata că aceste obiective nu au fost finanţate.”

 

3 COMENTARII

  1. Domnule primar Nicolae Robu. Te-am votat si am convins si pe altii sa voteze. Nu mai fa declaratii hazardate si prostesti fiindca nu te-am pus acolo ca sa dai din umeri ci fiindca ai promis ca te vei lupta pentru interele comunitatii din care faci parte. Daca in acest an nu incepe centura sud inseamna ca am mai pierdut un an si inseamna ca orasul va fi la fel de aglomerat ca intotdeauna. Oricum, cred ca acesta a fost singurul dumitale mandat.

  2. Robu ? PDL? Nu exista PDL si nici USL.

    Exista o adunatura de hoti numita clasa politica, inclusiv in judetul asta e la fel. Si la nivel national si la nivel local, se acopera unii pe altii.
    Intrebare: nea Robu sau nea Bojin, au facut auditul, adica operatia de predare-primire, care se face de catre orice firma ?
    Nu, pentru ca sunt mana in mana cu hotii din pdl, pe principiul 4 ani furam noi, 4 ani furati voi, si asa la infinit.

    Citeste mai mult pe: Filiala PDL din Timis, pierdut conducere; se declara nula

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.