Robu, nemulţumit până şi de galbenul de pe pereţii primăriei. Vezi unde...

Robu, nemulţumit până şi de galbenul de pe pereţii primăriei. Vezi unde a găsit nuanţa perfectă

9
DISTRIBUIȚI

Edilul şef Nicolae Robu se joacă de-a Picasso prin Primăria Timişoara. Mai ceva ca vedetele, liberalul s-a plâns că pereţii de la camera 12
robu instalare primar 1au fost vopsiţi într-un galben care nu e pe gustul lui, pentru că e prea ţipător şi obositor.


Şi, pentru că ştie toată lumea că e omul faptelor, poreclit, ce-i drept, dictatoRobu, acesta a dus oamenii la rectorat să vadă cu ochii lor nuanţa potrivită, pentru a vedea exact cum trebuie să îndrepte lucrurile pentru a fi perfect mulţumit. Despre galbenul pastelat pe care îl vrea neaparat la primărie, Robu a comentat că „trebuie să fie ca la rectorat pentru că toată lumea care a intrat acolo a spus că este un ambient foarte plăcut, un ambient în care te simţi bine”. Şi, pentru a arăta că nu i-a pierit simţul umorului, Robu a promis, în glumă, că la faza a doua de pavoazare se va trage şi o tuşă de albastru.

9 COMENTARII

  1. Imi place tot mai mult acest domn Robu. Imi pare rau ca nu l-am votat, acum l-as vota fara retinere. Omul asta chiar face treaba si ii pasa de orasul asta.

  2. Iata in sfarsit ca se abordeaza probleme realmente importante din Primarie! Bine ca s-a gasit cineva cu curaj si determinare sa se inhame la o treaba pe care pana acum toata lumea a ocolit-o cu obstinatie… :))))

  3. Pacat,ca nu poate sfarsii,ca majoritatea dictatorilor! M-as bucura sa scape Timisoara de el si….cred ca mai sunt multe persoane care isi doresc asta!

  4. Ne doare la bască de culoarea pereților din cam. 12… mai bine s-ar renunța la ideea cretină cu numere de ordine la această cameră în care ai de rezolvat acte la mai mulți funcționari (deci ar trebui să ieși afară de mai multe ori să stai la rând cu alte numere de ordine pt. fiecare în parte ! inclusiv de câte ori ești trimis la casierie, xerox, etc.) dublându-se sau triplându-se timpul pierdut prin labirintul birocrației… Poate s-o fi găsind și vreun expert în eficiență printre poeții de la rectorat…

  5. ….ma, omu asta e intreg la cap?…….sau voi aveti ciuda pe el si dati toate idioteniile numai ca sa il decredibilizati?……nu e asta o stire!!!!!..pt oamenii care nu il cunosc pe ROBU asta e o stire care il pune in lumina proasta…nu s-ar putea sa dati si altceva?…care sa ne intereseze?…eu, recunosc ca nu stiu nimic despre el[ROBU],dar daca urmaresc ce stiri dati voi imi fac o imagine proasta despre el….aveti alte interese? SINCER ,CRED CA DA !!!…nu va dati seama ca sute de retardati va citesc stirile si comenteaza fara stie depre ce e vorba in timp ce se orienteaza dupa stirile voastre…..IA NUMAI URMARITI SA VEDETI CITI IL INJURA FARA SA STIE DESPRE CE E VB!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.