Cine-s rugbyștii care-l vor înlocui pe accidentatul Lemnaru

Cine-s rugbyștii care-l vor înlocui pe accidentatul Lemnaru

0
DISTRIBUIȚI

Accidentarea lui Mădălin Lemnaru a provocat puțină panică între suporterii RCM-ului, deoarece aripa a avut evoluții foarte bune DSCF0120(1)sezonul trecut. Din achizițiile făcute în această iarnă, Van Wyk McGrath și Stephen Shannon joacă ambii pe același post și pot suplini absența lui Lemnaru. Emisfera sudică a rămas o destinație importantă de transferuri pentru echipa pregătită de Chester Williams. Din zona Pacificului, s-a alăturat lui Viliam Moala și Johnny Sola neo-zeelandezul Stephen Shannon. Tot pe postul de aripă a jucat și Chester Williams, de la care cei doi speră să învețe cât mai multe. Aripa a povestit că se simte foarte bine alături de noii săi colegi și spune că își dorește să învețe cât mai repede limba română. ”Mă bucur că am ajuns la Timișoara, mă simt bine cu echipa. Sper să învăț cât mai repede româna. Îmi doresc să îmi îmbunătățesc jocul și să pot juca tot sezonul.


Nu  știam foarte multe despre România, doar ce văzusem la televizor. Joc pe același post cu Chester, și el a fost aripă, am multe de învățat de la el”, a declarat Stephen Shannon. Celălalt jucător care evoluează pe postul de aripă, Van Wyk McGrath, nu este la prima experiență în România. Namibianul a mai evoluat la Farul Constanța și a declarat că anul trecut Timișoara i s-a părut o echipă foarte solidă. ”Am jucat în ultimii doi ani la Farul, acum joc la Timișoara, echipa campioană. Am multe de învățat de la CW pentru că și eu joc pe același post. A fost o săptămână de socializare, acum suntem ca o familie. Simt că pot demonstra mai multe la Timișoara. Timișoara mi s-a părut o echipă puternică, a trebuit să ne pregătim din greu, a fost greu de jucat contra Timișoarei”, a declart McGrath.

În acest moment, RCM Timișoara are trei jucători valizi care joacă pe postul de aripă, Viliam Moala, Stephen Shannon și Van Wyk McGrath. Pe acest post, în teren evoluează doi jucători, așadar, absența lui Mădălin Lemnaru este suplinită cu cel puțin o rezervă. Sezonul trecut, Lemnaru a marcat cele mai multe eseuri din SuperLiga CEC Bank, iar cei din echipă îi simt lipsa și datorită faptului că jucătorul erau un lider în vestiar. ”Lemanaru e o pierdere foarte mare pentru noi, va lipsi perioadă lungă. E o pierdere mare nu neapărat ca jucător, dar ca om al echipei, era omul care ne dădea aer nouă înaintașilor, cu acele curse ale lui. Îl așteptăm să se refacă cât mai repede, îl așteptăm alături de noi”, a declarat Stelian Burcea, căpitanul echipei.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.