Neașteptatul vinovat pentru caloriferul prăbușit peste o fetiță la grădiniță

Neașteptatul vinovat pentru caloriferul prăbușit peste o fetiță la grădiniță

1
DISTRIBUIȚI

Şeful Inspectoratului Şcolar Judeţean Timiş, Cornel Petroman, a oferit lămuriri, astăzi, cu privire la incidentul de săptămâna trecută calorifer-caldura-Ploiestide la Grădiniţa cu Program Prelungit numărul 2 din Timişoara, unde un calorifer s-a prăbuit peste o fetiţă de trei ani.


„Caloriferul nu s-a desprins din tuburile de cupru, a rămas prins acolo, dar a atins-o în cădere. Sunt meșteri acolo și se repară. Nu e nimeni vinovat în această situație. Dacă e să căutăm vinovați, putem căuta printre meșterii care au făcut lucrarea în acel loc și pe care nu i-am angajat eu. Tubul din perete suportă dilatarea și impinge cimentul și face un spațiu liber care cu timpul se mărește”, a lămurit Petroman.

Nu de aceeaşi părere cu Petroman a fost însă primarul Nicolae Robu care a explicat, astăzi, că „regret că s-a întâmplat aşa ceva, dar la Primăria Timișoara nu a existat nicio sesizare din partea conducerii grădiniţei că ar fi nevoie de o intervenţie de reparaţie la calorifer. Responsabilitatea aparţine reprezentanţilor grădiniţei”. Abia după ce i s-a reamintit că l-a susţinut pe Petroman pentru a ajunge în această funcţie, Robu a promis „că le voi cere să îmi solicite lista cu lucrări de intervenţie de urgenţă la şcoli”.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.