Șefi noi la Primăria Timișoara. Vezi ce departament important își păstrează directorul

Șefi noi la Primăria Timișoara. Vezi ce departament important își păstrează directorul

4
DISTRIBUIȚI

Edilul şef Nicolae Robu a numit, după cum anunţa cu ceva vreme în urmă, şefi ai noilor direcţii constituite în Primăria Timişoara primaria-timisoaraodată cu schimbarea organigramei. Noii directori vor conduce în regim de interimat, urmând ca în viitorul apropiat să fie organizate concursuri pentru ocuparea posturilor.


Astfel, în fruntea Direcţiei de Comunicare se va afla Alina Pintilie, fostă şefă a Direcției Relații Publice, Cultură, Învățământ. Direcția Instituții Școlare, Sanitare, Sportive și Culturale va fi condusă de Mihai Costa, fost consilier în cadrul Direcției de Patrimoniu, iar la conducerea Direcției Clădiri, Terenuri și Dotări se va afla tot Martin Staia, șeful fostei Direcții de Patrimoniu. Următoul post scos la concurs de către edilul şef va fi cel de city manager, om care, după cum anunţa în campania electorală, îi va fi mâna dreaptă în misiunea de a conduce oraşul. În cazul celorlalte direcţii din Primăria Timişoara nu vor exista schimbări la nivel de conducere, însă schimbarea de organigramă nu va aduce modificări numai în ceea ce priveşte structurile departamentelor din primărie. Şi atribuţiile viceprimarilor se vor modifica urmând ca în curând lista să fie făcută publică, după cum a anunţat edilul şef Nicolae Robu după numirea lui Traian Stoia în locul lui Sorin Grindeanu.

4 COMENTARII

  1. bune schimbari a-ti mai facut d-le primar ! cu restul directorilor care-si fac veacul de cand lumea pe acolo cum ramane? Pe BODO de la Directia Fiscala cand i-l schimbati? sau nu stiti ce abuzuri face? Stiti ca ieri a dat examen cu toate pilele ramase pe posturi numai de el stiute din 2010 ? stiti ca au reusit tot aceleasi persoane nu? ca sa-i puna in legalitate…si ca cei veniti din afara au picat examenul? Nu se sesizeaza nimeni? In tara asta nu exista dreptate? stiti ca anul trecut impozitele si taxele au fost incasate in proportie de 40 %? ca doar fraierii platesc impozite…cei destepti asteapta sa se prescrie…pt ca a desfiintat Inspectiile Fiscale persoane Fizice si Juridice…care-i trageau de mot pe rauplatnici si pe cei care nu-si declarau de buna voie proprietatile …si astfel s-ar fi marit baza de impozitare…asa… dl BODO face ce vrea ! ca e pe mosia lui ! stiti ca doamna care a cistigat procesul cu Directia Fiscala a fost reangajata si pusa sa faca curatenie ? desi d-na are studii superioare si a avut alte atributii…pt ca a refuzat sa faca curatenie a fost data din nou afara acum o saptamana! asadar oameni buni ce parare aveti?

  2. bai comunistule imputzit de serban,
    da di ce sa fiii dat afara domnu cojocare? fiinca ii banatzan dal nost? finca ie cinstit? finca ie mai bun ca ciuhandu si robu la un loc?
    domnu cojocare ia sa participatz la alejerile de primar ca cand vam spus nu matz ascultat. cacum ieratz matale primar si ne begam p*u in dealde astia de olteni si maramureseni ca nima in lume asta de serban sau chis

  3. Mizerabilul de Bodo care pozeaza in bunul samaritean si-a pastrat slugile credinciase lui pentru a le putea manipula dupa bunul lui plac. Sper ca domnul Primar Nicolae Robu sa se sesizeze si sa ia o decizie corecta vizavi de jigodia Bodo Adrian. Acesta nu mai are ce cauta la DFMT.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.