Senatorul Ehegartner nu-i supărat că i se taie banii

Senatorul Ehegartner nu-i supărat că i se taie banii

7
DISTRIBUIȚI

Este senator doar de o lună şi câteva zile, dar liberalul Petru Ehegartner s-a schimbat la 180 de grade.  La finele campaniei electorale era Petru Ehegartner presa online2 lat (2)un om nemulţumit, care se lua de colegii Ben-Oni Ardelean şi Horia Cristian, ce-i drept fără a face nominalizări, plângându- se că „eu nu am fost prezent atât de mult la conferinţe de presă, ci am preferat să merg pe teren să mă întâlnesc cu electoratul”.  Ieri, cuprins de evlavie, după ce l-a lăudat pe primarul Nicolae Robu pentru că nu a crescut taxele timişorenilor, Ehegartner  a făcut dovada faptului că a devenit un om înţelegător, care nu mai are niciun fel de invidii sau pretenţii.  „Am văzut în ultimele zile pe burtierele televiziunilor că senatorii nu sunt de acord cu măsurile care se impun pentru ajustarea cheltuielilor.


Nu este nicio problemă. Majoritatea dintre ei nu s-au dus acolo pentru un confort deosebit  sau pentru indemnizaţiile de parlamentari. Acele cheltuieli sunt o mică parte, dar  grosul va rămâne, e vorba de costuri precum cele cu  administrarea palatului. Nu mă afectează, nu fac parte din cei nemulţumiţi” a explicat liberalul rânjind.

7 COMENTARII

  1. „a explicat liberalul ranjind”??? doamne, ce exprimare. am inteles ca nu va place omul, dar nici chiar in halul asta. va doriti a fi quality paper, dar sunteti depaaaaarte de asa ceva. rusine

  2. Tendentios scris. Il cunosc pt senator si este o persoana mai mult decat cumpatata si modesta, fara gusturi extravagante.
    am impresia ca nici daca ar lucin in aur ceva nu ar fi bine pt matale, d’soara…

  3. BEN-ONI…HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH!!!…..el si-a facut numele asta ,l-a schimbat cind a crescut mare ,a avut de ales intre BEN-ONI si RAHAN……..s-a autointitulat……….

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.