Show total la meciurile old-boys-ilor hunedoreni

Show total la meciurile old-boys-ilor hunedoreni

1
DISTRIBUIȚI

Fotbaliștii de legendă ai Corvinului au dat încă o reprezentație de gală aseară la Deva. Companioni le-au fost foști jucători ai Mureșului andone pe terenDeva, Aurul Brad și Certej. Spectacolul a fost gustat la maximum de spectatorii care au umplut tribuna Sălii Sporturilor. Fostele glorii ale fotbalului hunedorean de la finalul secolului trecut şi un pic după s-au  întâlnit aseară la Deva, reşedinţa de judeţ însă nu şi capitala fotbalului titlu neoficial atribuit pe bună dreptate Hunedoarei urbe care i-a dat ţării şi lumii pe Gabor, Andone, Rednic, Mateuţ, Văetuş, Nicşa, Petcu, Colesniuc, regretatul Mişa Klein, Hanganu sau Lobonţ.

Plictiseala care tindea să acapareze tribuna după primul joc care a pus faţă în faţă echipele de old-boys ale Mureşului Deva şi Aurului Certej a fost spartă de intrarea în arenă a componenţilor echipei de aur a Corvinului din anii 1980.


Cu Andone în frunte în rol de căpitan “corbii” au intrat în mica arenă pentru jocul cu moţii de la Aurul Brad la fel ca în perioada de glorie. Cu piepturile înainte. Primirea a fost pe măsură, ca pentru nişte veritabile staruri. Dintr-o dată tribuna trecută bine de prima tinereţe a fost aprinsă de bliţuri şi trezită de aplauze. Pe parchet încălzirea a fost de bază şi preambul pentru spectacolul total ce a urmat chiar dacă trecerile piciorului peste minge au fost mai încete, călcâiele mai rare, sprinturile mai scurte şi pasele mai dese. Schimbări!? Fără număr şi fără permisiunea arbitrilor. Totul pentru deliciul publicului care a gustat show-ul din plin.  În condiţiile date, rezultatul nici nu a mai contat deşi tabela de marcaj a consemnat gol după gol, iar meciurile s-au scurs unul după altul patru ore la rând.

foto: Remus Suciu

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.