SRI îți oferă un loc de muncă. Află ce condiții trebuie să...

SRI îți oferă un loc de muncă. Află ce condiții trebuie să îndeplinești

2
DISTRIBUIȚI
Serviciul Român de Informaţii caută candidați care doresc să se pregătească la  Academia Naţională de Informaţii „Mihai sriViteazul” şi  la Academia Tehnică Militară. Cei interesați de Academia Naţională de Informaţii „Mihai Viteazul” pot deveni ofiţeri operativi, ofiţeri analişti şi experţi în domeniul informaţiilor de securitate. Academia cuprinde un programe de studii universitare de licenţă la Facultatea de Informaţii, forma  de învăţământ fiind la zi, cu durata de 3 ani (2013  – 2016). Specialitățile facultății sunt: Psihologie – informaţii și Studii de securitate şi informaţii.  Acadamie  Naţională de Informaţii „Mihai Viteazul” dispune si de programe de master profesional destinate formării ofiţerilor de informaţii  operativi în domeniul Intelligence şi securitate naţională. Masterul  se adresează absolvenţilor de facultate, care pe întreaga desfăşurare a studiilor vor avea statut de angajaţi  ai SRI, cu toate drepturile şi obligaţiile aferente.
Cei care doresc să meargă la Academia Tehnică Militară,  subordonată Ministerului Apărării Naţionale, pot deveni ofiţerilor ingineri, experţi în gestionarea sistemelor tehnice integrate, pentru nevoile în domeniu ale structurilor de apărare, ordine publică şi securitate  naţională.


 Oferta pentru  locurile alocate SRI include programe de studii universitare de licenţă la Facultatea de Sisteme Electronice şi Informatice Militare,  forma de învăţământ fiind la zi, cu durata de 4 ani (2013 – 2017). Academia dispune de specializări precum Calculatoare şi sisteme informatice pentru apărare şi securitate naţională, Transmisiun și Echipamente şi sisteme electronice militare.
Cursanții care doresc să studieze în cadrul acestor facultăți trebuie  să fie absolvenţi de liceu, cu diplomă de bacalaureat.
Mai multe detalii despre locurile disponibile, condiţiile de înscriere şi probele de concurs se pot  obţine la sediul Direcţiei Judeţene de Informaţii Timiş, situat în Timişoara, Calea  Sever Bocu nr. 47, la numărul de telefon 0256/305.920 sau pe site-ul www.sri.ro. Termenul limită de înscriere pentru admiterea din 2013 este  15  februarie. După această dată, eventualele solicitări de înscriere vor fi avute în  vedere pentru anul universitar 2014 – 2015.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.