Tânărul de origine arabă care a tâlhărit două femei, arestat preventiv

Tânărul de origine arabă care a tâlhărit două femei, arestat preventiv

0
DISTRIBUIȚI

Tânărul de origine arabă, care a tâlhărit două femei și a fost prins numai după o urmărire ca în filme, cu focuri de armă, a fost arestat talhar sirian 1astăzi pentru 19 de zile. Tânărul a pus pe jar polițiștii după ce a reușit să comită două tâlhării în numai câteva minute. Mă urmărea.


L-am observat. Şi am vrut să mă întorc că mi s-a făcut frică. I-am spus să nu mă mai urmărească. Atunci mi-a pus mâna în piept, eu m-am ferit şi el mi-a smuls lanţul. Mi-a smuls geanta şi a plecat”, a povestit prima femeie atacată pe strada Ecaterina Teodoroiu. După câteva secunde a urmat şi cel de al doilea atac  „m-a atacat, m-a zgâriat şi l-am muşcat. A vrut să-mi fure că a crezut că am lănţişor. O trecut din drumul mare la mine pe trotuar, mi-a luat capul sub braţ şi mi-a băgat mâna în sân. I-am zis n-am bani, n-am aur, n-am nimic şi l-am muşcat de mână. După aia am început să ţip şi am sunat la  112”, a povestit cealaltă femeie.

Poliţiştii care au plecat în umrărirea agresorului au fost nevoiţi să tragă trei focuri de pistol în aer până ca suspectul să se oprească, atunci când au dat de el. O parte dintre bunurile luate de la victime au fost găsite aruncate într-un gang.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.