Un taximetrist a murit lângă mașina sa după ce i s-a tăiat...

Un taximetrist a murit lângă mașina sa după ce i s-a tăiat gâtul UPDATE 5 Decizia după audieri VIDEO

6
DISTRIBUIȚI

Un taximetrist a fost ucis în urmă cu puțin timp pe str. Munteniei din Timișoara. Din primele informații bărbatul a fost tăiat cu TAXIMETRIST UCIS03un cuțit în zona gâtului și a reușit cu ultimele puteri să anunțe incidentul colegiilor săi prin intermediul stației de emisie-receptie. Bărbatul a murit lângă mașina sa, cadavrul acestuia fiind găsit prăbușit lângă masina. Polițiștii au izolat zona pentru a efectua cercetarile la fața locului.

Vom reveni cu amănunte.

UPDATE 1 Bărbatul lucra la firma Tudo Taxi şi avea 46 de ani. Poliţiştii au un martor, o femeie care tocmai cobora din maşina sa în faţa blocului de pe strada Munteniei. Aceasta le-a povestit că a văzut victima ieşind plină de sânge din maşină şi a întrebat-o dacă o poate ajuta cu ceva.


Bărbatul nu a mai răspuns şi s-a prăbuşit la pământ. Femeia nu a văzut nici o altă persoană în jurul maşinii. Anchetatorii presupun că şoferul a fost ucis de un client. În zonă au venit zeci de taximetrişti, iar criminaliştii au început cercetările la faţa locului.

UPDATE 2 Poliţia a aflat despre incident după ce femeia care l-a văzut ultima dată în viaţă a sunat la 112, în jurul orei 15,30. Comisarul şef Gheorghe Popescu, adjunctul şeful Poliţiei Timiş, a declarat că asupra şoferului nu s-au găsit bani, dar anchetatorii au găsit un telefon mobil, iar pe mâna celui ucis un ghiul de aur.

UPDATE 3 Anchetatorii au găsit banii şi actele victimei, iar acum varianta tâlhăriei este cel mai puţin probabilă.

UPDATE 4 Doi suspecți în cazul asasinatului au fost ridicați și duși la audieri la sediul Poliției Timiș. Aceștia au fost ridicați dintr-un bar din Timișoara și conform unor surse demne de încredere au în jur de 30 de ani.

UPDATE 5 După mai multe ore de audieri, cei doi bărbați au fost eliberați, niciunul dintre ei nerecunoscând că ar fi fost implicați în asasinarea taximetristului.

6 COMENTARII

  1. Dragos, da-ne mai multe amanunte, poate un portret robot!!!! Macar o descriere!
    Animalul trebuie prins, e periculos! Daca a omorat un om in timpul zilei, intr-o zona de blocuri,e PERICULOS!!!!
    Succes politistilor care au cazul asta! Nu le va fi usor!

  2. toate pixxele din oras poarta cutit ,datorita politistilor de la ordine publica care în loc sa legitimeze pers suspecte pazesc semafoarele sa vada cine trece pe rosu,

  3. politia si jandarmi erau mult mai eficienti cand mergeau pe jos decat cu masina pe care o folosesc ca mijloc de odihna sau de înbunatatire a salariului pe benzina statului!

  4. Dumnezeu sa il ierte! Speram sa il prinda politia!!…in Franta si S.U.A.sau Italia chestii de genul asta se intimpla zilnic.Si cum sint dotati politisti lor!!!!Sa nu mai vb. de Anglia in care sunt locuri rau famate in care politia nu intra decit in haita,aici se fura masini anual de ordinul zecilor de mii din care se recupereaza nici 40%!! Nu vedeti ce se intimpla in America ,citi oameni mor impuscati nevinovati?…si cind te gindesti ca niciun american sau englez nu isi da cu parerea idioata pe net balegind inepti idioate!!! DA ,dar ei au mai putini avortoni bastarzi lenesi fara loc de munca!!!Asta e diferenta dintre noi si ei!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.