Titu Bojin le arată pisica pedeliştilor după ce l-au întrebat pe ce...

Titu Bojin le arată pisica pedeliştilor după ce l-au întrebat pe ce se duc 52,4 milioane lei

0
DISTRIBUIȚI

Şeful Consiliului Judeţean Timiş s-a vindecat de evlavie. Dacă la finele anului 2012, anunţa că vrea numai pace şi bună titu bojin zambitorînţelegere, astăzi, Bojin i-a atenţionat pe consilierii PD-L că  ” dacă credeţi că e normal să creem proiecte şi  la sfârşitul anului să daţi cu tifla…. nu forţez mâna nimănui să voteze, dar dacă se crează asemenea alianţe, în sensul prost, atunci v-aş ruga să nu vă supăraţi dacă rămâneţi în afara modului  de funcţionare a consiliului judeţean pentru că dispunem de numărul  de voturi necesare, astfel încât şedinţa să nu fie afectată de cei care nu se pricep la economie”. Supărarea lui Bojin a fost cauzată de faptul că pedeliştii s-au abţinut de la vota proiectul  prin care suma de 52.479.994 lei era aprobată pentru acoperirea costurilor proiectelor din  anul 2012,  de la secţiunea de dezvoltare.

În timpul şedinţei, Tiberiu Lelescu, liderului grupului PD-L, a atenţionat că el se abţine pentru că a discutat cu toţi cei care au întocmit proiectul şi tot nu s-a lămurit exact unde merg banii.  Prompt, Bojin a lămurit că îl va ruga pe şeful Serviciului Financiar Contabilitate să explice unde merg banii ca să „nu aveţi impresia că suma asta se urcă în geamantan şi pleacă”.  „Conform legii  bugetul anual are venituri şi plăţi, iar diferenţa poate fi excedent sau deficit.  69 milioane  trebuie să meargă pentru dezvoltare.


Din banii aştia am cheltuit 52. Nu cheltuim nimic, doar plătim ca să acoperim deficitul anului 2012 din acel excendent”, a explicat Petru Borza. Proiectul a  trecut cu 19 voturi, spre mulţumirea lui Bojin care nici el nu a putut lămuri unde merg banii, dar a atenţionat la final că „să nu vă supăraţi când o să vă pun la colţ, înainte de a aştepta, în mod colegial şi prietenesc”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.