Un angajat la salubritate, strivit de un microbuz în timp ce încărca...

Un angajat la salubritate, strivit de un microbuz în timp ce încărca mașina de gunoi VIDEO

1
DISTRIBUIȚI

Un bărbat, angajat al unei firme de salubritate și-a pierdut viața, în urmă cu puțin timp, într-un accident la Biled. Victima se afla pe ACCIDENT BILED07_fara_mortscara mașinii de gunoi, în spate, când un microbuz a lovit mașina, potrivit primelor informații.

UPDATE 1 Microbuzul Fiat cu numere de Polonia se deplasa către Timișoara prin Biled, pe DN6, și a lovit din spate autospeciala de gunoi.


Angajatul firmei de salubrizare a murit pe loc, fiind strivit între mașini. Soferul din microbuz a rămas  încarcerat la volan. Traficul pe DN 6 este blocat, iar politiștii de la rutiera dirijează mașinile pe o rută ocolitoare.

UPDATE 2 Șoferul polonez a fost scos din mașină și luat de ambulanță SMURD.  Șoferul mașinii de salubritate a povestit că el staționa, în timp ce colegul său încărca tomberoanele în mașină, iar microbuzul a intrat direct în el. Acesta susține ca polonezul avea viteza de aproximativ 80 de km la oră. Șoferul autospecialei a mai spus că nu crede că polonezul a frânat pentru că în spatele autospecialei nu a observat urme de frânare. Victima este un tânăr de peste 20 de ani. Cadavrul urmează sa fie dus la morgă pentru necropsie.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.