Un tânăr suspectat că a lovit cu mașina un pieton și a...

Un tânăr suspectat că a lovit cu mașina un pieton și a fugit, cercetat în libertate UPDATE Vezi ce a povestit despre incident

0
DISTRIBUIȚI

Un tânăr de 26 de ani este acum la sediul IPJ Timiș, unde este audiat de polițiști. Tânărul este acuzat că, în 22 ianuarie, a lovit politia rutiera un bărbat de 78 de ani, apoi a fugit de la locul accidentului.


Totul s-a petrecut la intrarea în Timișoara, lângă Lugomet. Polițiștii l-au identificat pe tânăr la volanul unei autoutilitare Volvo, care avea urme de la accident. Acum, bărbatul riscă să stea după gratii pentru omor din culpă și fugă de la locul accidentului.

UPDATE Tânărul originar din Deva a fost lăsat liber de polițiști după audieri. El și-a recunoscut fapta și a povestit că bătrânul pe care l-a lovit mergea pe același sens de mers cu el și, din cauză că era seară și bărbatul purta haine închise la culoare, nu l-a observat. Suspectul a mai spus că a fugit de la locul accidentului pentru că s-a speriat. El este acum cercetat în libertate pentru omor din culpă și fugă de la locul accidentului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.