Unde se va mânca sushi de pe trupul gol al unei femei

Unde se va mânca sushi de pe trupul gol al unei femei

1
DISTRIBUIȚI

Ce poate fi mai incitant decât să fii servit, în mijlocul unei petreceri, cu o porţie de sushi „on the house“? Mai ales dacă celebra sushimâncare afrodisiacă este „presărată“ pe corpul unei reprezentante a sexului frumos. Astăzi, de la ora 23, la Eve Fashion Lounge, cei curioşi de asemenea senzaţii vor avea prilejul de a participa la o petrecere Body Sushi – Nyotaimori.

Arta de a prezenta şi servi sushi de pe trupul gol al unei femei poartă denumirea de Nyotaimori şi este un ritual ce se bucură de un real succes în Japonia.


Nyotaimori este un obicei vechi care circulă de generaţii în cercurile de elită ale societăţii japoneze, iar acum a devenit popular în întreaga lume. Foarte cunoscut și sub numele de „body sushi”, întregul ritual durează aproximativ două ore, timp în care cea de pe care este servită mâncarea nu trebuie să se ridice. Se practică şi servirea de pe trupul unui bărbat, iar acest ritual se numeşte Nantaimori. Înainte de a deveni un „platou“, fata de pe care se serveşte acest deliciu culinar trebuie să fie antrenată să nu mişte timp de ore întregi, iar promotorii Nyotaimori susţin că această operaţie este o formă de artă. Muzica aferentă ineditului spectacol culinar va fi asigurată de DJ Benni.

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.