Unica DJ-iţă topless din Timişoara îşi lansează melodia de debut

Unica DJ-iţă topless din Timişoara îşi lansează melodia de debut

17
DISTRIBUIȚI

Unica DJ-iţă topless din Timişoara, Zhanna, şi-a început cariera muzicală la începutul anului trecut şi se pregăteşte să-şi lanseze djita(1)primul single în viitorul apropiat, în cadrul unei manifestări de anvergură.


Deşi e cât se poate de „fresh“ în această scenă, tânăra a mixat deja şi peste hotare, fiind invitată să susţină seturi în Germania şi Italia, iar prima ei melodie va reprezenta cu adevărat o surpriză pentru melomani. „Sunt nerăbdătoare să îmi lansez primul single, care a fost realizat la Xland Studio, alături de o echipă inimoasă. Am muncit câteva luni şi tot ce pot să spun este că am emoţii inerente acestui debut, dar sunt sigură că melomanii vor avea parte de o surpriză de zile mari“, ne-a declarat Zhanna. Sâmbătă, 2 februarie, la petrecerea de aniversare a doi ani de existenţă a Play Club, Zhanna va fi prezentă pe afiş cu un set topless, alaături de ea mai fiind invitaţi Victor Diaz şi Dgentleman, un tânăr rapper din Detroit.

17 COMENTARII

  1. Nu stiu care e problema voastra cu fata asta. Articolul asta comenteaza muzica ei si prestatiile trecute si viitoare. Cum arata sau ce a fost nu are nici o importanta. Atata timp cat are curajul sa se uite la o multime de oameni si sa puna muzica pentru ei are tot respectul. Sa va vad pe voi desteptii care stiti numa sa criticati cum vati descurca in fata unei mari de oameni care asteapta sa vada ce faci. 😉

  2. Cel mai interesant lucru de aici este faptul ca baietii care au dat super comment-uri, apeleaza cu incredere la serviciile unor escorte si saliveaza grav pe Publitim. Trist 🙂 Asta denota faptul ca: ori nu sunt in stare sa combine, ori sunt foarte frustrati de iubitele clasice de acasa. Bravo baieti. L*ba placuta :))))))))))

  3. Ce piesa de debut?? nici macar nu e DJ tipa….hai sa fim seriosi 🙂 e platita sa se dezbrace, sa isi arate sanii, sa faca show, nu pt muzica….tipa nu e DJ, nu mixeaza si nu face muzica, deci nu are ce piesa de debut sa isi lanseze 🙂 Adevaratele talente ale Romaniei le aruncati la cosul de gunoi al istoriei si gasiti mereu loc pentru a promova si a ne umple capul cu prostii si idiotenii, cand lucrurile ar trebui sa se intample exact invers! Nu inteleg de ce trebuie mereu sa existe articole din astea, care dau pe afara de informatie falsa. Presa din Romania a ajuns la un nivel mult prea jos….Inainte de a face publica o informatie, verificati-o….daca sunteti jurnalisti adevarati…acest articol este egal cu 0….PENTRU CA NU CONTINE NIMIC ADEVARAT…Multumim….pentru nimic….

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.