Urmărire la Voiteg pentru prinderea a doi contrabandişti de ţigări. Cine este...

Urmărire la Voiteg pentru prinderea a doi contrabandişti de ţigări. Cine este noua sperietoare pentru traficanţi VIDEO

3
DISTRIBUIȚI

Poliţiştii de frontieră au avut parte, azi noapte, de acţiune după ce în localitatea Voiteg au organizat o acţiune pe linia combaterii tigari contrabanda abandonate 1traficului de ţigări de contrabandă. La un moment dat au observat două autoturisme marca „VW Golf 5” şi  „Audi A4” ai căror şoferi au întors brusc la vederea echipajului poliţiştilor de frontieră. În încercarea de a scăpa, şoferii au demarat în viteză, plecând spre Jebel, respectiv Şag. Imediat a fost demarată o acţiune de căutare, iar agenţii de la Poliţia de Frontieră împreună cu poliţişti din cadrul Poliţiei oraşului Deta, au găsit abandonate la intrarea în localitatea Jebel, în spatele unui gard, 810 pachete ţigări marca „Trocadero” şi „Marble” , aduse din Serbia.


Ulterior, cei doi şoferi au fost identificaţi şi ridicaţi pentru audieri, stabilindu-se că ţigările de contrabandă le aparţin.

În vama Moraviţa, câinele poliţist Nefa a reuşit ca, în numai câteva minute, să descopere doi traficanţi de ţigări. Adrian I., în vârstă de 34 ani, la volanul unei autoutilitare marca ,,Iveco’’, înmatriculată în România şi cetăţeanul sârb Goran S., în vârstă de 46 ani, la volanul unui automarfar înmatriculat în Serbia au intrat în ţară unul după altul. Câinele poliţist Nefa a semnalizat locurile unde era ascuns tutunul, iar vameşii au găsit la controlul fizic efectuat asupra mijloacelor de transport, 597 pachete de ţigări de contrabandă marcile „Fast” şi „Marble”, ascunse în locaşuri special amenajate în pereţii, respectiv sub salteaua din patul cabinei mijloacelor de transport. Cei doi şoferi s-au ales cu amezi de câte 5.000 lei, iar ţigările au fost confiscate.

3 COMENTARII

  1. Din articol reiese indirect ca vamesilor le trebuiesc metode speciale de descoperire a contrabandei cu tigari.
    In realitate,aceasta contrabanda cu tigari este sustinuta si protejata chiar de ei,si de politistii de frontiera de pe ,,verde,,.
    Tigarile nu sunt droguri,sunt mult mai voluminoase,iar volumul nu se poate ascunde asa usor.
    Asa ca ,,succesul,, asta este doar o petarda fumigena.(nici macar grenada fumigena).

  2. Lotul patru’4′ cind urmeaza tigari si alcol si marfuri se scot se gasesc de alti politisti ne mituiti in deajuns si politisti din zona nau nici o legatura doar in zona stau si ei si vecini sau ei apartin de cia unde se duc bani din contrabanta tot la (blade) doar nu a de a trai mai bine noi taxe si impozite

  3. Pe unde trec cu cine trec prin fata politei sirbe si romine prin vama cu camere microfoane si un schimb pe verde 2politisti si ai mari ce nu vad nimica mumai femei si grade vechime si mita cuvint in limba romina nr sirbesti majoritatea carausilor bulgare si spaniole

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.