USL-iștii din Timiș au primit zero funcții în structurile guvernamentale la ultima...

USL-iștii din Timiș au primit zero funcții în structurile guvernamentale la ultima împărțire de la București. Vezi cum comentează

7
DISTRIBUIȚI

Au pus apa la fiert pentru nu mai puţin de 8 iepuri şi nu s-au ales cu nimic – este păţania USL-isţilor din Timiş care sptămâna trecută
bojin si robu 1 panunţau că au ales deja oamenii pe care îi vor în funcţii de secretari de stat şi şefi de agenţii la nivel naţional, fără a face publice nume. Visul frumos a durat până în această seară, când de la Bucureşti li s-a dat cu tifla. Mai exact,  niciuna din noile propuneri nu a fost aprobată la nivel central. Astfel, rămân în funcţii doar cei cinci USL-işti din Timiş deja aflaţi în posturi – liberalii Sorin Supuran la şefia Registrului Auto Român şi Ionuţ Nasleu, subsecretar de stat la Agenţia Naţională pentru Restituirea Proprietăţilor şi pesediştii Ciceronis Cumpănăşoiu,  director general la Autoritatea de Management pentru Programul Operaţional pentru Pescuit , Adam Crăciunescu director la Direcţia Silvică şi Artur Ursu – şef la Agenţia Naţională de Cadastru şi Publicitate Imobiliară.

Şeful PSD Timiş, Titu Bojin,  a declarat pentru PRESSALERT.ro că „deocamdată nu avem oameni noi numiţi în funcţii.


Rămâ cei trei pe care i-am avut şi pot fi reconfirmaţi, dar pentru PSD discuţia nu este închisă. Eu revin de la București abia mâine, astfel că vom mai purta alte discuţii.” Şeful PNL Timiş, primarul Nicolae Robu, nu a putut fi contactat telefonic pentru a explica cum se face că  organizaţia lăudată în repetatate rânduri de însuşi Crin Antonescu ca fiind una dintre cele mai importante ale partidului a rămas pe dinafară la împărțirea funcțiilor . În schimb, europarlamentarul Cristian Buşoi care a explicat că „în cazul PNL discuţiile sunt închise, iar numărul de secretari de stat şi de şefi de agenţii nu este o măsură a valorii organizaţiei, care rămâne un foarte puternică, închegată şi demnă de laudă” . Bușoi a conchis că „ne mândrim că am luat primăria şi că avem atâţia parlamentari pentru că discuţiile de azi au ţinut şi de preferinţele miniştrilor”.

7 COMENTARII

  1. Numarul de functii de conducere in aparatul central si in deconcentrate obtinute de USL Timis dovedesc autoritatea de care se bucura liderii USL la Bucuresti.

  2. Dle Busoi, din 18 parlamentari ai judetului Timis, doar 3 sunt ai PNL-ului:2 senatori si un deputat. Asa ca nu te mai mandrii ca nu ai cu ce. Apropo, mai crezi ca vei fi europarlamentar in 2014?

  3. saracu domnu bujoi nici fata nu-l ajuta sa mai castige odata europarlamentare si sincer ma indoiesc de capacitatea lui intelecuala si orientarea liberala fiindca vad ca a luat sub aripa lui mai toate lichele pdl-iste din deconcentrate. Imi pare rau ca l-am votat la europarlamentare , se dovedeste a fi un papagal care se trezeste vorbind din an in paste pe la TV. Sper ca dl Robu sa-si dea seama ce fel de oameni s-au inscris dupa alegerile din iunie in pnl.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.