După ce a anunțat că nu crește impozitele locale, Robu face exact...

După ce a anunțat că nu crește impozitele locale, Robu face exact invers

3
DISTRIBUIȚI

„Mă văd nevoit să aduc vestea proastă că taxele şi impozitele locale vor fi majorate cu rata inflaţiei pe ultimii trei ani, mai exact cu robu0116.05 %. Unde-i lege nu-i tocmeală. Eu sunt obligat să respect legea ca orice cetăţean al acestei ţări, cu funcţii sau fără funcţii şi, prin urmare, am prevăzut pe ordinea de zi a CLT, din data de 29 ianuarie, un proiect de hotărâre de punere în aplicare a prevederilor ordonanţei guvernului de marţi”, a declarat astăzi edilul şef  Nicolae Robu. Asta după ce, în urmă cu două săptămâni, primarul promitea că timișorenii nu vor plăti dări mai mari, deși a fost avertizat de prefectul Eugen Dogariu în legătură cu riscurile unei astfel de decizii.

Ieri, întrebat dacă va indexa taxele şi impozitele locale cu rata inflaţiei pe ultimii trei ani, după cum obligă ultima ordonanţă dată de guvern, care prevede ca toate primăriile care au încheiat anul 2012 cu datorii să crească taxele, Robu a amânat răspunsul până astăzi.


Despre jocurile practicate la nivel guvernamental şi despre postura în care este pus, primarul a explicat că „este doar neplăcut. Noi nu avem datorii pe 2013, dar ordonanţa analizează situaţia financiară a unităţilor administrativ-teritoriale la 31 decembrie 2012. La acea dată, municipalitatea avea datorii în valoare de 10,5 milioande  de lei”. Robu a detaliat  că, la data de 31 decembrie, existau acele datorii pentru că banii pentru plata lor nu fuseseră încasaţi de la cei care trebuiau să îi achite. Noile taxe vor intra în vigoare de la 1 februarie, iar cei care deja şi-au plătit dările vor trebui să achite restul de bani, potrivit primarului.

 

3 COMENTARII

  1. GUNOIU’ ASTA UNA A PROMIS ALTA FACE,EXACT CA PREMIERU’ DOBITOC . ASA NEMERNICIE NU AM INTALNIT IN ULTIMII 23 DE ANI,SA PROMITI TARE SI HOTARAT UN LUCRU SI APOI CU ZAMBETUL PE BUZE SA TI SE SPUNA „ESTI FRAIER CA PUI BOTU’ ” AI FOST TUTUF . S-AU PROMIS SCADEREA TAXELOR SI IMPOZITELOR,TVA SCAZUT LA ALIMENTE, STOPAREA EXPLOATARII GAZELOR DE SIST ,TOATE AU FOST DOAR MINCIUNI,GAZELE S-AU SCUMPIT,CARBURANTII S-AU SCUMPIT,ENERGIA ELECTRICA S-A SCUMPIT,HOTIE,MINCIUNA,JAF SI PRAPAD,ASTA ADUCE USL-UL…IN DOAR CATEVA LUNI 😉

  2. Ce vina are Robu idiotilor daca erati voi in locul lui n-ati fi facut la fel, ati fi putut sa nu respectati legea? Omul asta adica Robu chiar munceste pt. oras. De ce nu va luati voi de psd-istii din guvern care-l obliga sa mareasca taxele.

  3. pt.nelutu:inainte sa ii faci pe altii idioti ar trebui sa te uiti in oglinda; vorbesti de psd-isti de parca ei sunt singuri la guvernare.PNL-ul ce rol mai are atunci?si apropo de promisiuni se vede treaba ca,, acvariul din centru”e bine mersi la locul lui.Asa ca nu psd-istii ii obliga sa faca nimic; au si ei creier dar din pacate nu il folosesc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.