Bojin, Ostaficiuc şi visul erotic

Bojin, Ostaficiuc şi visul erotic

2
DISTRIBUIȚI

dragos bota

Dincolo de prietenia asumată dintre şeful PSD Timiş, Titu Bojin, şi şeful PD-L, Constantin Ostaficiuc, încep să existe tot mai multe lucruri pe care le au în comun. Ultimul dintre ele – să ajungă şefi la nivel central prin partidele pe care le populează. Aruncat de valul popular anti-PDL în funcţia de preşedinte al consiliului judeţean, Bojin începe să creadă că totul se întâmplă doar pentru că aşa este voinţa şi putinţa sa. Nu-i mai ajung osanalele ca pe vremea prim secretarilor că el face scorul partidului şi nici că-şi pune toţi micimanii în funcţii pe criterii pecuniaro – slugărniceşti şi vrea să ajungă lider regional şi naţional.


Nu-i pasă că pălăria de preşedinte al consiliului este şi aşa una prea mare pentru el şi îi tot cade pe ochi, vrea una şi mai mare. De vicepreşedinte PSD la nivel naţional. Cum ar veni să dea tonul la corul bisericii pesediste de lângă Ponta în timp ce pe la spate bate cinciul cu prietenul său Ostaficiuc, căruia îi protejează camarila.

Cu un dosar de conflict de interese încă pe rolul instanţei în care, până acum, a fost găsit vinovat că a dat teren de la consiliul judeţean firmei familiei, cu „scheleţii” afacerilor de partid la aeroport în dulapul DNA, pedelistul Ostaficiuc vrea şi el o funcţie de vicepreşedinte la nivel naţional. Ar fi varianta elegantă de a preda oficial filiala pupilului său de politică şi afaceri, Alin Popoviciu, şi, în acelaşi timp, să rămână la butoane alături de Vasile Blaga pe care, cu forcepsul, l-a scos până la urmă senator. Aidoma piticului porno care se visează Goliatul sexului sălbatic, aşa şi cei doi microlideri regionali se imaginează macrojupânii naţiunii. Singura problemă a visului erotic al celor doi de a călări după cum vor muşchii lor destinele ţării – trezirea la cruda realitate penală.

2 COMENTARII

  1. „trezirea la cruda realitate penală”-te-ai referit la Ostaficiuc,Samartinean,Popoviciu ?Da,da,da,vine…05.04.2013 !!!Samartinene tine aproape…de Parchet !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.