ACS Poli mai bifează o victorie într-un meci de verificare

ACS Poli mai bifează o victorie într-un meci de verificare

0
DISTRIBUIȚI

POLI-ANTRENAMENT IN FEBRUARIE2013 08

ACS Poli i-a învins pe cei de la Național Sebiș, echipă din liga a III-a, la scorul de 2-1 în amicalul disputat în această după-amiază.


Toate golurile au fost “opera” timișorenilor, deoarece fundașul dreapta Nohai a dat un autogol. Deocamdată, Boldea se menține ca principal marcator al alb-negrilor, cu cele două reușite.

Din nou, Pap a fost titular în poartă, ceea ce duce tot mai mult spre ideea că Velcea îl va titulariza contra arădenilor de la UTA. Ambele goluri ale atacantului au fost marcate din careul mare, primul în minutul 26, după o centrare a lui Nanu, cu care a fost coleg și la Recaș. Autogolul lui Nohai a venit în minutul 40, după o centrare a lui Buzean, dar Boldea și-a readus colegii în avantaj în minutul 56, după o minge primită de la Szekely. Ovidiu Petre a ratat o lovitură de la 11 metri în minutul 36, după ce portarul echipa din județul Arad a parat șutul. Echipa de start: Pap, Nohai, Petrovic, Șeroni, Marovic, Goge, Petre, Poparadu, Nanu, Boldea și Dina. După pauyă au intrat: Coca, Redjepi, Bocșan, Bălace, Trandu, Bărbuț și Szekely.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.