Alba-neagra cu semnarea contractului lui Eduard Pap cu ACS Poli

Alba-neagra cu semnarea contractului lui Eduard Pap cu ACS Poli

0
DISTRIBUIȚI
Eduard Pap s-a antrenat cu cei de la Poli. FOTO: ADRIAN PÎCLIȘAN
Eduard Pap s-a antrenat cu cei de la Poli. FOTO: ADRIAN PÎCLIȘAN

Deși portarul Eduard Pap se pregătește deja de peste zece zile alături de ACS Poli, deocamdată clubul și jucătorul nu au semnat o înțelegere oficială.


Goalkeeperul naționalei de tineret este reprezentat de Marcel Băban, fondatorul Școlii de fotbal de la Jimbolia cu același nume, unde s-a format Pap.

Transferul lui Pap pe ”Dan Păltinișanu” nu este deloc unul simplu. Jucătorul a fost adus în probe la echipă în ianuarie, dar atunci clubul și Marcel Băban nu au ajuns la o înțelegere. Pap a plecat în cantonament cu FC Vaslui în Spania, iar Băban se jura în presă că nu va mai discuta niciodată cu nimeni de la ACS Poli. Între timp, Călin Rosenblum a insistat foarte mult pentru jucător, iar Băban nu l-a mai lăsat la moldoveni, deoarece Pap nu ar fi avut șanse să fie titular între buturile vasluiene. Așa că la revenirea din Antalya a echipei lui Vali Velcea, Pap a revenit la ACS Poli, de data aceasta pentru a și rămâne. Cei din club intenționau să prezinte semnarea contracului de față cu presă încă de săptămâna trecută. Acest lucru nu s-a mai întâmplat însă, deoarece cele două părți nu au ajuns încă la o înțelegere. Clubul și Marcel băban mai discută aspecte ce țin de drepturile de coproprietate asupra jucătorului. Pentru meciul cu UTA de peste două săptămâni, e foarte posibil ca Vali Velcea să îl aibă în vedere pe Pap pentru postul de titular, deoarece Mario Kirev este suspendat, și în toate meciurile de verificare din ultima vreme, Papa  început ca titular în poartă.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.