Amenzi pentru încălcarea Legii fumatului. Cine și cât a plătit

Amenzi pentru încălcarea Legii fumatului. Cine și cât a plătit

1
DISTRIBUIȚI

fumator-baidu-com

Ca urmare a mai multor plângeri de la cetăţeni şi a sesizărilor apărute în mass-media conform cărora Legea fumatului nu se respectă în barurile şi cluburile din Timişoara, și nici în mall, instituţia Prefectului Timiş a solicitat Direcţiei de Sănătate Publică Timiş, Protecţiei Consumatorului şi Poliţiei Timiş să facă verificări.


Astfel, conform declaraţiei subprefectului judeţului Timiş, Liliana Oneţ, ” în perioada 22.02 – 26.02 au fost controlate 24 unităţi. Au fost aplicate 38 de sancţiuni – amenzi în valoare de 386.350 lei , șapte avertismente  şi 12 opriri temporare ale activităţii” . Amenzile s-au aplicat pentru fumat în locuri interzise, nedelimitarea spaţiului pentru fumători, lipsa extinctoarelor, lipsa afişajelor cu interzicerea comercializării produselor din tutun şi lipsa sistemelor de ventilaţie. Liliana Oneţ a anunţat că  şi în perioada următoare controalele vor continua.

 

1 COMENTARIU

  1. La restaurantul din EURO nu exista zona delimitata pentru nefumatori.Toata lumea fumeaza la mese,fara nici o problema. Cand pleci de la masa,poti sa-ti duci hainele la spalat din cauza mirosului de fum.Nu ar strica un control!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.