Antrenament în condiții dure pentru campioana RCM

Antrenament în condiții dure pentru campioana RCM

0
DISTRIBUIȚI

4

Rugbyștii trag din greu pentru pregătirea noului sezon competițional. Jucătorii fac antrenamente foarte dure, indiferent de condițiile meteorologice, iar buna dispoziția nu îi părăsește nici când sunt plini de noroi din cap până în picioare. Între cantonamentul încheiat de la Valea lui Liman și cel care va urma la Arsenal Park Orăștie în luna martie, galben-albaștrii se pregătesc la Stadionul ”Gheorghe Rășcanu”, în Ronaț.


Jucătorii termină antrenamentele plini de noroi, dar pregătirea decurge într-o atmosferă bună. Rugbyștii se simt bine, deși împing diverse greutăți de zeci de kilograme, cum ar fi roți de cauciuc pentru tractor. ”Astăzi am făcut un antrenament bazat pe forță, cu roți și diverse greutăți. Antrenamentul se numește Power Station, ne ajută să începem sezonul cu un joc în viteză, dar și cu o anduranță bună. Este mult noroi, dar e mai bine decât zăpadă, e mai greu de alergat atunci. Jucătorii sunt bine dispuși, avem o atmosferă bună”, a declarat Chester Williams.

Până în martie, echipa va face pregătire fizică și antrenamente cu mingea, iar apoi va urma cantonamentul de tip militar de la Arsenal Park Orăștie. Stagiul de pregătire din Antalya a fost anulat din cauza drumului lung, astfel că echipa va încerca să programeze amicale în țară, în locul celor ce urmau să se joace în Turcia cu echipe georgiene și ruse. ”La Arsenal Park va fi un cantonament bazat mai mult pe provocări psihologice, nu neapărat pe antrenament fizic. Vom pregăti jucătorii să reziste sub presiune, dar până atunci ne pregătim fizic și cu faze de joc. Sperăm să facem și niște amicale, cum cantonamentul din Antalya s-a anulat”, a precizat Williams. Campionatul este programat să înceapă la finalul lunii martie, dar mai pot interveni amânări.

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.