Atac la secretarul Cojocari: “Aproape toate contractele sunt făcute tendențios împotriva interesului...

Atac la secretarul Cojocari: “Aproape toate contractele sunt făcute tendențios împotriva interesului primăriei”

2
DISTRIBUIȚI

ioan cojocari incruntat 002

“Am fost surprins să constat că aproape toate contractele sunt făcute tendenţios împotriva interesului primăriei”, a declarat astăzi viceprimarul Traian Stoia, pus în funcţie la începutul acestui an. „Avem datornici cu milioane de lei. Universtitatea «Mihail Eminescu» datorează 500 de milioane de lei vechi, cei cu gazul metan, firme potente financiar, pentru că nimeni nu le atrage atenţia, nimeni nu le aduce în discuţie datoria, trebuie să avem în vedere asta.


În continuare avem 164 de contracte expirate din 318 contracte de închiriere de spaţii comerciale. Din 2005, 2004, 2006, de atunci plătesc pe fişă de calcul, iar din primele verificări există foarte multă lume care nu plăteşte. Şi Piaţa Aurora datorează primăriei 2 milioane de lei, în timp ce chiriaşii plătesc chirie proprietarului”, a explicat Stoia.

Acesta a declarat că trebuie luate urgent măsuri împotriva celor care se fac vinovaţi de aceste nereguli şi că funcţionarii publici trebuie să înţeleagă că pot şi vor fi traşi la răspundere inclusiv penal, dacă se joacă cu banii contribuabililor.  Şi, tot pentru a face ca lucrurile să meargă mai bine în primărie, fără a da numele secretarului Ioan Cojocari, Stoia a menţionat că este cam greu să faci schimbare cu oameni vechi care joacă după regulile lor, descriindu-l pe Cojocari ca pe „acel personaj de la care iau lumină juriştii noştri în ziua de astăzi”.

 

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.