Avertismentul șefului SRI: Amenințarea teroristă la adresa României a crescut în ultimele...

Avertismentul șefului SRI: Amenințarea teroristă la adresa României a crescut în ultimele luni

1
DISTRIBUIȚI

sri antitero

Şeful SRI, George Maior, a declarat, astăzi, după audierea în comisia parlamentară de control a Serviciului Român de Informaţii, că, în România, în ultimele luni, a crescut ameninţarea teroristă. „Am menţionat creşterea constantă a ameninţării teroriste în ultimele luni, în legătură cu teritoriul naţional.


Noi încercăm să ţinem departe de teritoriul naţional această ameninţare care a afectat deja foarte serios un stat vecin, Bulgaria. Un alt aspect de prioritate care a fost menţionat a fost legat de securitatea cibernetică a ţării. Am avut posibilitatea să contracarăm atacuri extrem de dure la adresa infrastructurii statului pe acest domeniu, inclusiv instituţii fundamentale ale statului, cum este MAE sau instituţii din domeniule economiei”,  a declarat Maior, după discuţiile cu parlamentarii. Directorul SRI a mai spus că există şi „o tendinţă de creştere a crimei organizate transfrontaliere”.

Foto: libertatea.ro

1 COMENTARIU

  1. omanilor”puri”, care sint pasnici si s-au aparat de-a lungul istorie

    Cine-s de vina? Romanii? Sau persoanele care au intrat intr-o confruntare care nu ar fi trebuit sa fie a noastra?
    A noastra, a romanilor „puri”, care au fost de-a lungul istoriei un popor pasnic, tolerant. Noi nu avem nimic in comun cu teroristii si nici ei cu noi. Scenarii au fost de-a lungul timpului si vor mai fi. Fundamentul acestora a fost intotdeauna necunoasterea, prostia, saracia, coruptia, lasitatea,tradarea. Asa ca, eu sint roman”pur” si stiu cu cine am de-a face. , Si nu sint nationalista ,in sensul rau al cuvintului. Romania ar fi putut deveni a doua Elvetie a Europei. Dar pentru acest lucru, am fi avut nevoie de conducatori „curati” romani!

    sul rau al cuvintului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.