Bălace, despre pregătirea din Antalya: „S-a văzut rezultatul metodelor din antrenamente”

Bălace, despre pregătirea din Antalya: „S-a văzut rezultatul metodelor din antrenamente”

0
DISTRIBUIȚI

03

Fotbaliștii de la ACS Poli au intrat în ultima săptămână de cantonament în Antalya. Până acum, pregătirea a decurs bine, cu o singură accidentare, a portarului Mihai Gherasim, iar echipa a disputat cinci partide de verificare. Adversarii de până acum au fost variați atât ca țară de proveniență, cât și ca nivelul la care evoluează. Timișorenii au jucat cu Eyupspor, Khazar Lenkoran și Neftchi Baku. Al patrulea meci a fost contra nemților de la Magdeburg, echipa de liga a IV-a germană, iar ultimul joc disputat până acum a fost cu FC Tobol, tot din prima ligă kazahă. Cu primele trei echipe, ACS Poli s-a impus, iar cu celalte două a remizat. Fotbaliștii spun că nu s-au simțiti mari diferențe între adversari.


”Nu a fost diferit decât rezultatul, au fost meciuri foarte bune. Am încercat să punem în aplicare ușor, ușor, metodele pe care le antrenăm și s-a văzut și după rezultate. Una peste alta, până acum a fost un cantonament reușit și cu rezultate, chiar dacă acest lucru nu contează foarte mult. Chiar dacă adversarii au venit dintr-o divizie inferioară, jocul lor a fost destul de bun. Nu i-aș vedea în Liga I de la noi, dar ar putea juca pe undeva prin Liga a II-a”, a declarat Silviu Bălace.

În acest cantonament, Vali Velcea i-a adus de la juniori pe Bocșan, Bărbuț și Todorov, să se pregătească alături de echipa mare. Pentru ei, este primul stagiu de pregătire de o asemenea anvergură. ”Este primul cantonament cu echipa mare și totodată și cel mai performant și la cel mai înalt nivel. Eu, unul, mă simt foarte bine, colegii m-au primit cum trebuie, atitudinea e foarte bună. Avem tot ce ne trebuie să ne pregătim la nivel înalt, clima și terenurile sunt foarte bune. După cum toată lumea știe e cea mai grea perioadă din viața unui jucător, dar fără cantonament nu poți avea un sezon reușit. Este o perioadă grea, dar foarte benefică pentru un fotbalist”, a declarat tânărul fundaș stânga, de 18 ani, Todorov. Următorul amical al ACS Poli va  avea loc mâine, de la ora 16.00, în compania celor de la Viitorul Constanța.

Foto: Adrian Pîclișan

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.