Baschetbalistele de la Danzio au capitulat în fața celor din Alexandria GALERIE...

Baschetbalistele de la Danzio au capitulat în fața celor din Alexandria GALERIE FOTO

0
DISTRIBUIȚI

danzio=teleorman08

”Panterele roz” și-au pierdut agresivitatea în meciul contra echipei din Teleorman, încheiat 78-74 în favoarea oaspetelor. Echipa din Alexandria a evoluat cu doar șase jucătoare, dintre care una a fost puțin peste 5 minute în teren, dar banca timișorencelor nu a reușit să aducă un plus de prospețime în joc. Prima repriză a fost una dominată de teleormănence. După trei minute, echipa oaspete avea 10-3, iar până la sirena de la finalul primei reprize, avantajul era de 26-20. Elevele lui Dan Ionescu au dat senzația că pot să răstoarne scorul la jumătatea primului sfert, când s-au apropiat la 30-33, dar până la pauză, regățencele au modificat tabela pentru 38-46. Pauza nu a adus mari schimbări în joc, iar după șase minute de la reluarea jocului s-a înregistrat cea mai mare diferență, 42-59. Bănățencele au reușit apoi să revină în joc după câteva mingi pierdute aiurea de către adversare, cu opt minute înainte de final conduceau cu 65-64. Jocul a devenit din ce în ce mai tensionat, cu multe greșeli de ambele părți. Adina Stoiedin a fost eliminată, iar Danzio nu a mai reușit să răstoarne soarta partidei. Cea mai bună marcatoare a fost Tiffany Brown, cu 23 de puncte, urmată de Stoiedin, 18 puncte, Sonja Maric, 11 puncte, și Biljana Pesovic și Marta Fodor, 10 puncte fiecare. De la Alexandria, Georgiana Rus a punctat la cota 21, Anca Șipoș, Shanita Arnold și Ashlei Arlen au adus fiecare 15 puncte, iar Chelsea Lyons, 12.

Antrenorul Dan Ionescu este conștient că a pierdut, în mare, locul 6 după acest meci, iar acum echipa se bate pentru poziția a șaptea la finalul sezonului regulat. ”Este un rezultat care îndreptățește echipa din Alexandria la un loc 6 în clasament. Nouă ne rămâne să luptăm pentru locul 7, un rezultat care confirmă jocul din tur, când Alexandria ne-a bătut la o diferență mult mai mare, pentru noi nu a fost o surpriză. Nu a mers apărarea în primele două sferturi, în sfertul al treilea ne-am revenit, dar nu am putut să ținem același ritm până la final”, a declarat antrenorul celor de la Danzio.


Cei de la CSBT Teleorman au recunoscut că nu au fost un meci ușor, deși au condus în majoritatea timpului. ”Aparent, în primele două sferturi am crezutcă putem câștiga ușor, mai ales că am avut o diferență confortabilă la începutul sfertului trei, dar finalul a  fost destul de greu”, a declarat directorul sportiv al Alexandriei, Călin Voicu.

Foto: Adrian Pîclișan

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.