BC Timba primește vizita celor de U Mobitelco Cluj. Denham Brown s-a...

BC Timba primește vizita celor de U Mobitelco Cluj. Denham Brown s-a cumințit și joacă și pe bani mai puțini

0
DISTRIBUIȚI

TIMBA CONSTANTA009_resize

”Urșii” vor avea parte de un nou meci dificil pe teren propriu cu echipa din Cluj, una dintre formațiile cu cele mai bune rezultate din returul Ligii naționale. Cei de la Timba sunt conștienți că le va fi foarte greu să câștige, dar aspectul pozitiv al acestei săptămâni este că conducerea a avut o discuție constructivă cu Denham Brown. Gazdele vin două trei partide pierdute, dar antrenorul spune că la Rovinari echipa nu a mai jucat dezastruos, ci a evoluat bine în atac, dar a pierdut din cauza erorilor din defensivă și a diferenței de valoarea individuală față de jucătorii gorjenilor. Galben-negri vor folosi meciul ca un antrenament pentru partidele mai accesibile de peste câteva etape.

”Întâlnim o echipă foarte puternică și e greu după ultimele noastre evoluții să spunem că șansele noastre sunt foarte mari. Dar noi suntem încrezători în forțele noastre și aștept să prestăm un joc mai bun, pentru că la Rovinari nu am făcut un meci prost. În viața fiecărei echipe apar perioade mai proaste, e o problemă mai mult de natură psihiciă, dar sper să reușim să trecem peste și să ne pregătim pentru meciul care chiar contează.


Sper să începem de mâine să facem un joc mai bun”, a declarat Bogdan Murărescu. Clujenii pregătiți de Niksa Bavcevic au fost invincibili în 2013 până la ultimul meci, în care cei de la Gaz Metan Mediaș le-au administrat o înfrângere usturătoare. Jertmont Horton, cel mai bun marcator al Timbei din retur, își va reîntâlni cu această ocazie prietenul, pe Steve Ross. ”Sper să avem o evoluție cât mai bună. Când jucăm cu echipe bune, trebuie să ne limităm greșelile, și asta va trebui să facem și mâine. Clujul are jucători buni, între care și bunul meu prieten Steve Ross, un baschetbalist foarte muncitor”, a declarat Horton.

După meciul cu CSM București, antrenorul ”urșilor” a fost supărat pe Denham Brown, care înafara de primul meci cu Craiova, a avut evoluții dezămăgitoare pentru experiența sa. Jucătorul din naționala Canadei a avut probleme de integrare, dar conducerea a avut săptămâna aceasta o discuție cu el. Oficialii Timbei i-au și diminuat salariul, da Brown a acceptat acest lucru și a înțeles că Timba este o echipă de un nivel mai redus deocamdată și trebuie să joace la fel ca și ceilalți coechipieri. ”Eu l-am înțeles, e greu pentru un jucător să se adapteze la un anumit sistem când vine de la un anumit nivel. Atunci, mai ales dacă jucătorul are un caracter puțin mai aparte, îi e greu să se adapteze. Acum a înțeles care e problema, i s-a pus în vedere ce trebuie să facă, el a acceptat, iar eu am considerat că el merită o a doua șansă”, a explicat antrenorul ”urșilor”. Meciul va începe sâmbătă, de la ora 20.00, la Sala ”Constantin Jude”, și va fi arbitrat de Fabiana Martinescu, Alin Roșu și Bedir Sefer.

Foto: Adrian Pîclișan

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.