BC Timba vrea o victorie în meciul cu CSM București. Vezi care...

BC Timba vrea o victorie în meciul cu CSM București. Vezi care este punctul slab al „urșilor”

0
DISTRIBUIȚI

08_resize ”Urșii” de la Timba primesc mâine vizita celor de la CSM București. Timișorenii sunt încrezători înaintea partidei, deși bucureștenii sunt mult mai bine clasați, pe locul 7, iar gazdele au din nou probleme cu postul de pivot. Timba a reușit în acest retur o singură victorie, contra echipei Farul Constanța, și ocupă în continuare locul 13. Galben-negrii au pierdut destul de categoric cu Mureșul etapa trecută, iar antrenorul Bogdan Murărescu spune că atitudinea jucătorilor a fost principala cauză a înfrângerii. De aceea, pentru acest meci a încercat să le insufle o altă mentalitate. Clubul din Capitală are probleme cu banii, dar tehnicianul ”urșilor” spune că acest aspect nu va conta foarte mult.


”Sper să reușim partida așa cum trebuie, cu atitudinea corespunzătoare, pentru că în ultimul meci am avut o atitudine dezamăgitoare și am pierdut categoric. Sper să nu mai avem parte de aceeași atitudine în acest meci și să încercăm să câștigăm, avem nevoie de această victorie pe teren propriu. Am pregătit bine partida, sper să și reușim să transpunem pe teren ceea ce am antrenat”, a declarat Bogdan Murărescu.  La Timba rămâne însă problema pivotului. Chief Kickingstallionsims are din nou probleme cu o ruptură musculară, dar va juca împotriva CSM-ului. ”Avem anumite probleme, sper să reușim să trecem peste ele. Chief are o ruptură musculară la cot. Avem un șir de ghinioane, în prima parte a campionatului, când aveam doi pivoți, aveam probleme, nu știam pe care să îl folosim. Acum avem unul, într-una accidentat”, a precizat Murărescu. După acest meci, Kickingstallionsims va sta o săptămână cu mâna ân gips.

Pe lângă duelul dintre tinerii antrenori români Bogdan Murărescu și Hristu Șapera, meciul îi va aduce prima dată față în față ca adversari pe canadienii de națională Denham Brown și Jevohn Sheperd. ”Suntem prieteni, dar pe terenul de baschet suntem rivali. Noi vorbim aproape zilnic, suntem ca niște frați, am fost colegi de liceu. Am fost pentru el ca un frate mai mare, dar în teren, nu mă privește așa, ci ca pe orice alt jucător. Nu am jucat contra lui niciodată într-un meci oficial, va fi prima dată”, a povestit Denham Brown. Meciul va începe sâmbătă de la ora 20.00, la Sala ”Constantin Jude” și va fi arbitrat de Doru Vinași, Fabiana Martinescu și Cosmin Prișcă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.