BC Timișoara a „dresat” câinii roşii la sânge. Vezi cine-i timişoreanul scos...

BC Timișoara a „dresat” câinii roşii la sânge. Vezi cine-i timişoreanul scos din joc de un fault dur GALERIE FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-102528791">

BCM ELBA07_resize

Timișorenii au trecut la pas de Dinamo, la scorul de 112-63. Partida  nu a pus probleme alb-violeților, dar l-a costat o accidentare destul de serioasă pe Bogdan Popescu, care a fost lovit destul de tare la ochi de Șipoș. Popescu nu a mai putut continua meciul, dar  staff-ul tehnic a dat asigurări că nu e nimic grav și jucătorul se va antrena de luni normal.

Dinamoviștii au reușit să se țină aproape de bănățeni în primele 8 minute de joc, la 16-15, pentru ca apoi, BC Timișoara să arate că e vicecampioana țării. Pe sferturi, scorul a fost 27-15, 27-14, 35-12, respectiv 23-22. Cele mai multe puncte au fost marcate de Zlatko Jovanovic, 20, Mujo Tuljkovic, 14, Dominique Archie și Garry Gallimore, câte 13 fiecare și Robert Sarovic, 12. Cei trei jucători de U 23, George Toth, Zotan Milenvovic și Georgian Păun au jucat aproape câte 15 minute fiecare, timp în care au marcat 8, 9 , respectiv 7 puncte. De la Dinamo, Fisher a marcat 20 de puncte, iar Dixon și Petica, 10 fiecare.

Srdjan Jovanovic a fost mulțumit de prestația jucătorilor tineri în acest meci. ”Nu ne-am gândit atât de mult la diferența de pe tabelă, am vrut să fim serioși și să dăm șanse tuturor jucătorilor. A fost un test bun, chiar dacă diferența de valoare dintre cele două echipe e foarte mare. Sunt mulțumit de jocul tinerilor, dar și modul în care se antrenează, iar dacă continua așa,e foarte bine pentru viitorul echipei. Vor mai primi șanse șii în meciurile următoare, în funcție de adversar”, a declarat Srdjan Jovanovic.

În cele aproape 16 minute pe parchet, George Toth a totalizat 8 puncte, 5 recuperări și 2 pase decisive, pentru un coeficient de 11 la eficiență. ”Nu a fost un meci foarte greu, nu vreau să îi desconsider pe dinamoviști, dar azi am putut să ne batem cei mai tineri, care nu am avut atât de multe minute de joc. Sincer, mi-a dat foarte multă încredere, nu am mai jucat de o perioadă bună atâtea minute. Antrenorul mi-a spus să mă bazez pe apărare cel mai mult, că restul va veni de la sine. Mai am de lucrat, dar cât de cât mi-am făcut treaba. Sper că am avut un cuvânt de zis în acest meci”, a declarat timișoreanul George Toth.

Antrenorul dinamoviștilor Nicolae Toader a recunoscut superioritatea alb-violeților. ”A fost un meci greu, cum ne așteptam, Timișoara este o echipă mult mai bună. Noi nu am reușit să prindem mingile la panou, le-am permis să aibă multe recuperări ofensive. Eu sper să reușim să ținem echipa în prima ligă, deoarece dacă jucătorii români vor avea și anul viitor o continuitate la acest nivel, vor forma un nucleu lângă care pot fi aduși și alți jucători și să aibă un cuvâtn de spus campionatul viitor. Campionatul este foarte echilbirat, e greu de spus unde va fi Timișoara la final”, a declarat Toader, fost jucător și la Elba în trecut.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.