Becali: Nu demisionez din Parlament. Nu am făcut acea faptă pentru care...

Becali: Nu demisionez din Parlament. Nu am făcut acea faptă pentru care am fost condamnat

1
DISTRIBUIȚI

gigi_becali___anunt_candidatura_37032500

Deputatul George Becali a luat cuvântul, astăzi, în plenul Camerei, anunţând că a demisionat din PNL şi că rămâne afiliat grupului liberal şi USL, el arătând că nu demisionează şi din Parlament şi că stă drept în faţa ţării, a Parlamentului şi a lui Dumnezeu, informează Mediafax. „Vă anunţ demisia mea ca membru PNL. Vreau să vă spun că rămân afiliat grupului PNL şi USL, adică ideilor pentru care am luptat în campania electorală”, a spus Becali. El a ţinut să le răspundă celor care îl vor întreba de ce nu demisionează şi din Parlament.

„Ştiţi de ce, ştiţi pentru ce.


Unii vor spune şi probabil presa de ce nu-şi dă demisia din Parlamentul României. Atunci am să vă răspund aşa: unchiul meu a fost condamnat 25 de ani. După 15 ani, când a venit de la puşcărie, a fost întrebat: «Mache, nu-ţi pare rău de toată tinereţea pe care ai pierdut-o?» Şi a spus aşa: «Dacă făceam cinci zile pentru că am furat o gâină mă spânzuram, de demnitate şi de onoare. Am făcut 15 ani pentru că am luptat pentru o idee şi acum aş pleca pentru aceeşi idee încă o dată»”, a spus Becali în plenul Parlamentului.

El a precizat că stă drept în faţa ţării, a Parlamentului şi a lui Dumnezeu, pentru că „acea faptă” nu a făcut-o, adăugând: „Ştiţi dumneavostră despre ce e vorba în condamnarea mea”. „Deci eu vă răspund aşa: stau drept în faţa ţării, în faţa Parlamentului şi în faţa lui Dumnezeu pentru că acea faptă nu am făcut-o şi ştiţi dumneavostră despre ce e vorba în condamnarea mea. Doamne ajută!”, a încheiat Becali.

Gigi Becali a fost condamnat definitiv de completul de cinci judecători al instanţei supreme la trei ani de închisoare cu suspendare pentru sechestrarea celor care i-au furat limuzina, pedepse similare fiind dispuse şi în cazul gărzilor sale de corp.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.