Bojin anunţă banii de la Bucureşti:”suntem în primele 5,6, 7 până la...

Bojin anunţă banii de la Bucureşti:”suntem în primele 5,6, 7 până la zece oraşe ca sume”

0
DISTRIBUIȚI

bani

Şeful PSD Timiş îi ţine isonul primarului Nicolae Robu legat de bani primiţi de Timişoara de la bugetul naţional. După ce Robu se lauda că a venit cu încărcat de bani de la Bucureşti,  vorbind despre cinci proiecte pe bani europeni elaborate sub administraţia Ciuhandu pe care el le-a semnat fără a menţiona pe vremea cui au fost făcute, astăzi, Bojin a făcut şi  el un comentariu legat de banii primiţi de la Bucureşti.


Şeful PSD Timiş a explicat că „am văzut o euforie foarte mare la un  moment dat că Timişul nu a prins proiecte eu vă spun că stăm foarte bine, nu bine, nu este nici ceea ce ne-am dorit ,dar nu este nici pe departe ce era acum un an. Suntem în primele 5,6, 7 până la zece oraşe ca sume. Recunosc că nu sunt sumele care ni le-am dori ca să discutăm de dezvoltare sunt câteva proiecte pe care le ştiţi şi care nu intră pe bugetul naţional pe care le avem în lucru”.

Şi, dacă de la nivel naţional nu vin bani, evident, că Bojin strânge cureaua. Astfel,  a explicat că „am vrut să am întâlnire numai cu primarii PSD să putem să discutăm foarte concret ce proiecte şi-au propus voi sprjini toţi primarii indiferent de culoarea politică pentru a putea să îşi prioritizeze fiecare dintre ei în funcţie de mărimea proiectului. Nu vom putea discuta doar de sume care să se dea egal în toate localităţile nici măcar pentru colegii pesedişti vă promit că voi fi cât se poate de corect, mă voi strădui ca să dăm la fiecare dintre localităţile judeţului o anumită sumă pe care o voi considera posibilă, nu necesară, pentru că nu putem.  Dacă adunăm de la nivelul judeţului sunt 547 de proiecte sunt  centralizate de la toţi primarii. În al doilea rând sunt localităţi care le-a  promis în campanie electorală pentru obiective care sunt comune, proiecte transcomunale”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.