Captură importantă de cocaină, descoperită în maşina unui bulgar care intra în...

Captură importantă de cocaină, descoperită în maşina unui bulgar care intra în România

7
DISTRIBUIȚI

cocaina 22

Poliţiştii de frontieră au descoperit, ieri, în maşina unui bulgar care vroia să intre în România patru pungi în care era cocaină.


 În jurul orei 13.00, în vama Porţile de Fier II, a intrat înţară o autoutilitară înmatriculată în Bulgaria, condusă de cetăţeanul bulgar  T. Rumen, în vârstă de 46 de ani. Acesta transporta pe o platformă rulote şi a declarat că le-a cumpărat din Olanda cu scopul de a le comercializa  pe teritoriul Bulgariei. În urma efectuării analizei de risc,  echipa mixtă de control formată  din lucrători vamali şi poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Porţile de Fier II a hotărât ca pe lângă controlul documentelor să se efectueze şi un control fizic al mijlocului de transport şi încărcăturii acestuia. În sertarele uneia dintre rulote au fost descoperite patru pungi care conţineau un praf alb, care în urma testării s-a stabilit că este cocaină. Bulgarul şi cele 187,25 grame de cocaină au fost predate poliţiştilor de la „Crimă Organizată”, care-l anchetează pe şofer pentru trafic internaţional de droguri de mare risc, infracţiune pentru care poate sta în închisoare între 10 şi 20 de ani.

7 COMENTARII

  1. normal ca au cautat si ei ca prin specificul muncii lor…… protejind traficul de tigari fiind protejati de distanta si specificul locului toate pina intro zi. Iar cu coca normal ca au fost curiosi cind au vazut rulotele au crezut ca sunt elicoptere . Sa nu fie curiosi ca o sa faca cunostiinta cu cele adevarate…… in curind. Mare serparie este acolo. SUT SIGUR CA MIRESCU NU LINGE NIMIC DE ACOLO???

  2. 1. bulgarul iesea din romania, intrase dinspre ungaria si iesea pe la portile de fier.
    2. eu daca cumpar un vehicul nu ma apuc sa caut prin toate cotloanele daca este ceva uitat in el. personal cred ca bulgarul asa a cumparat rulota.
    3. tinind cont ca taranii de vamesi romani nu poarta manusi, nu se pot lua amprente de pe pungile cu droguri ca sa se vada cine le-a manipulat. este incredibila cita prostie este in capul lor. pe toate aerporturile straine vamesii poarta manusi, in primul rind pt protectia lor.

  3. ma mir ca nu au spus ca ,, in baza informatiilor obtinute si a unui filaj ce a implicat sute de ore , dar ce zic eu sute , chiar mii de ore de filaj si monitorizare atenta ,, au reusit captura asta , care de fapt este la plesneala……:) Dar o sa iasa oltenasul ala de tablagiu(ma rog fost) pe nume Mirescu , si o sa faca o sedinta operativa scurta asa de vreo 8-9 ore ca sa faca precizarile de rigoare…..Hai sictir ca f-ati facut de ras mangafalelor….:)

  4. ma mir ca nu au spus ca ,, in baza informatiilor obtinute si a unui filaj ce a implicat sute de ore , dar ce zic eu sute , chiar mii de ore de filaj si monitorizare atenta ,, au reusit captura asta , care de fapt este la plesneala……:) Dar o sa iasa oltenasul ala de tablagiu(ma rog fost) pe nume Mirescu , si o sa faca o sedinta operativa scurta asa de vreo 8-9 ore ca sa faca precizarile de rigoare…..Hai sictir ca va-ti facut de ras mangafalelor….:)

  5. magarul moare de drum lung si prostul de grija altuia. ce aveti mai oameni buni cu oamenii astia? si-au facut treaba si atat. voi daca erati in locul lor procedati altfel? de ce nu sunteti in locul lor?

  6. ptr .PUMA .EU LUCREZ IN ACEST SISTEM INFORMATIV OPERATIV.DE 25 DE ANI SI STIU CE AFIRM. AM HARDUL PLIN DE INFORMATII DESPRE PF 2, EU LUCRAM ACOLO CIND SE CONSTRUIA PF 2 CIND TU ERAI IN CLASA 4 …..

  7. Voi vorbiti mai de tablagii ? Pai voi sunteti numai tablagii. Ca sa lucrezi la voi in Serviciu conditia de baza este sa fi fost tablagiu. Daca aveti in randurile voastre un ofiter cu Academia de Politie intrati in panica de teama ca va ia locul. Vorbiti voi de filaj? Noroc cu DIICot-ul ca va trimite la punct fix si v-a invatat sa faceti o constatare. Pai uitati cine ati fost si ce trecut aveti?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.