Ce parteneriat e necesar pentru realizarea Muzeului Revoluției

Ce parteneriat e necesar pentru realizarea Muzeului Revoluției

2
DISTRIBUIȚI

1989-timisoara-11

Senatorul Ben-Oni Ardelean a anunţat ieri că „am făcut deja demersuri esenţiale vizavi de Muzeul Revoluţiei. Este absolut imperativ pentru noi să avem un brand cu care să ne identificăm în direcţia acesta. Numele este puţin important, că îl vom numi în continuare memorial, că se va numi muzeu.


Am discutat deja cu ministrul Culturii, am discutat deja cu cei din ministerul Apărării. Aşa cum ştiţi, clădirea în care este memorialul este a ministerului Apărării. Vor  trebui să intre în acest parteneriat şi consiliul judeţean, şi primăria, avem nevoie de un parteneriat cât mai larg pentru orice obţinere de fonduri din zonă privată sau europeană”.

Ardelean spune că spaţiul din actuala clădire este suficient şi că, practic, nu ar trebui să aibă loc nicio mutare. „Părerea mea este că e suficient de mare locaţia de 800 de mp, dar neamenajată la adevărata capacitate. Cred că poate fi ridicată la un alt nivel calitativ. O să vă dau alte detalii în momentul în care lucrurile o să se contureze în felul acesta”, a mai explicat senatorul. Crearea unui muzeul al Revoluţiei a fost unul dintre obiectivele electorale ale lui Ardelean în cursa pentru un loc în Senat. Mai multe despre Muzeul Revoluției din Timișoara pot fi văzute pe memorialulrevolutiei.ro.

 

2 COMENTARII

  1. ce treaba are ma obi asta cu revolutia din 89? 1 la mana nu e din timisoara si nu are nici o treaba cu orasul asta si 2 la mana sa ne povesteasca pe unde se ascundea in timp ce altii mureau pe strazile timisoarei pt libertate!!
    cu cata nonsalanta vorbesc unii despre revolutie de parca ar fi a lor..

  2. „stupid people” au si ei cuvantul, ca doar si pentru ei am luptat, ca sa aiba dreptul la opinie si exprimare . Senatorul Ben Oni Ardelean nu doreste decat sa aduca tribut si onoare pt. Timisoara, ca destul am indurat insulta datorita impostorilor. Este o dorinta a lui ca roman si nu obtine decat onoare si respectul nostru !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.