Ce spune subprefectul, propus în funcție de PNL, despre lipsa purtătorului de...

Ce spune subprefectul, propus în funcție de PNL, despre lipsa purtătorului de cuvânt de la Primăria Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

interviu-liliana-oneti-17

Subprefectul Județului Timiș, Liliana Oneț, a anunțat astăzi că a început să se deplaseze în instituţiile deconcentrate din oraş. Scopul nu este de control, ci de a monitoriza cum îşi desfăşoară activitatea. „Am avut întâlniri nu doar cu conducerea, ci şi cu angajaţii, să văd dacă spaţiile în care îşi desfăşoară activitatea sunt în ordine.


Am pus accent foarte mare pe comunicarea cu presa şi cu cetăţenii, există destul de puţine informaţii venite către mass-media. Am discutat cu fiecare în parte dacă au purtători de cuvânt. Sper că acest lucru să se întâmple de acum înainte, în caz contrar o să încercăm să îi invităm prin rotaţie să îşi prezinte aspecte din activitatea lor. Problemele cu care se confruntă sunt cam aceleaşi – lipsă de personal sau posturi vacante care nu pot fi scoase la concurs din cauza blocării posturilor”.

Întrebată cum comentează faptul că Primăria Timișoara nu are purtător de cuvânt, Lilaian Oneţ, propusă în funcţie de către PNL Timiş, a comentat că „din ceea ce ştiu, comunicarea cu presa este foarte bună acolo, menţionând că nu i se pare necesar să facă o solicitare ca acolo să se respecte legea şi să se angajeze purtător de cuvânt”.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.