Cea mai nouă achiziție de la BC Timișoara, Devan Downey, a început...

Cea mai nouă achiziție de la BC Timișoara, Devan Downey, a început deja să înveţe schemele echipei

0
DISTRIBUIȚI

downey

Noul jucător de la BC Timişoara, Devan Downey, se antrenează deja de ieri după-amiază alături de echipă. Downey este foarte bun prieten cu Dominique Archie şi a aflat de la fostul său coleg de la South Carolina foarte multe despre echipă. Conducătorul de joc din SUA a venit la BC Timişoara după o experienţă mai puţin plăcută în Kosovo, de unde a plecat pentru că era neplătit. Devan Downey  acceptat să vină la Timişoara, mai ales că astfel va avea şansa să joace din nou alături de Archie.


„Clubul l-a contactat pe managerul meu şi mi s-a părut o oportunitate bună, am venit să ajut echipa să câştige. Am vorbit cu Archie despre echipă şi motivul principal pentru care am venit a fost să mă completez cu el. Ştiu multe despre BC Timișoara, deoarece Dominique îmi e prieten foarte bun şi urmăresc prin el echipa de două sezoane. De abia aştept să joc cu el în România”, a declarat Downey la al doilea antrenament alături de alb-violeţi.

Noul conducător de joc va fi concurenţă pentru Zlatko Jovanovic, iar staff-ul tehnic s-a gândit să îi folosească pe ambii în joc, cu Jovanovic ca fundaş ofensiv. Downey nu va juca mâine, dar va intra în meciul de duminică împotriva Craiovei şi până atunci va trebui să înveţe toate schemele de joc. Jucătorul spune că nu e nicio problemă pentru el să înveţe schemele repede. „Învăţ repede, nu va fi nicio problemă pentru mine să învăţ schemele până duminică. Sunt foarte rapid, deşi sunt conducător de joc, marchez şi puncte şi pot să îmi implic şi colegii în joc”, a mai precizat americanul. Downey este al doilea şi ultimul extratransfer al echipei.

Foto: www.zimbio.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.