Colaborare transfrontalieră fără ajutorul autorităţilor: Blazzaj cântă cu trupa maghiară Honeybeast VIDEO

Colaborare transfrontalieră fără ajutorul autorităţilor: Blazzaj cântă cu trupa maghiară Honeybeast VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

blazzaj 009

Timişorenii de la Blazzaj vor susţine, vineri, 22 februarie, un concert inedit în Timişoara, în cadrul căruia, alături de câteva surprize incluse în program, au parte şi de o trupă invitată, Honeybeast din Ungaria. „E o colaborare transfrontalieră realizată fără sprijinul autorităţilor. Am mai cântat în trecut şi cu alte trupe maghiare alături de Implant pentru Refuz, tot pe acest principiu.


Joi seara (n.n. – 21 februarie) am fost invitaţi să cântăm la Szeged alături de cei de la Honeybeast, iar vineri seara cântăm din nou împreună la Timişoara. E foarte simplu şi frumos“, ne-a declarat Octavian Horvath „Vita“, solistul timişorenilor de la Blazzaj. Evenimentul din Timişoara va avea loc la clubul Daos, de la ora 21.00, iar biletele de intrare costă 20 de lei, la faţa locului fiind programat şi un after-party alături de DJ K-lu şi DJ Elementrix.

Cel de-al treilea material discografic al timişorenilor care activează pe scena muzicală de 15 ani va fi scos „probabil“ în vara acestui an. „Avem şi câteva piese noi pentru concertul de vineri. O piesă care încă nu are titlu şi câteva momente de improvizaţie care vor fi inserate în concert. Sperăm să terminăm noul disc în această vară, avem deja 15 piese înregistrate pentru el“, a mai precizat  solistul trupei Blazzaj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.