Comisarul şef Popară a revenit la „butoane” în Poliţia de Frontieră. Vezi...

Comisarul şef Popară a revenit la „butoane” în Poliţia de Frontieră. Vezi ce funcţie ocupă de ieri

5
DISTRIBUIȚI

handra si popara intorsi

În structura de conducere a Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Timișoara a apărut, de ieri, un nou șef  la Serviciul de supraveghere și control trecere a frontierei pe cele trei judeţe Timiş, Caraş Severin şi Mehedinţi – comisarul şef Marius Popară. Acesta a fost declarat câștigător de comisia formară la nivelul inspectoratului, printre cei care s-au înscris la concurs, aflându-se și celebrul Cristinel Șaptebani, a cărei soție i-a anunțat pe vameși că DNA va descinde în vama Moravița.


În 2011, pe filiera arădeană, Popară a fost numit adjunct al Poliției de Frontieră Timiș, unde s-a remarcat doar prin avertismentul transmis subordonaților că în timpul mandatului său nu se vor instrumenta ” dosare de genul Foeni”, făcându-se referire la dosarul de contrabandă început de fosta conducere a Poliţiei de Frontieră Timiş şi care ulterior a fosconexat de procurorii DNA la ampla anchetă a şpăgilor din vămi.

Marius Popară, în perioada embargo-ului, a lucrat la vama Moraviţa, apoi a a ajuns şeful sectorului Sânnicolaul Mare, având în subordine şi vama Cenad. În urma unei anchete interne  s-a descoperit faptul că o gheretă aflată la intrarea în vama Cenad, unde tatăl lui Popară vindea asigurări, era alimentată ilegal cu energie electrică de la reţeaua punctului de trecere a frontierei.

5 COMENTARII

  1. A castigat pentru ca nu a avut concurenti, ca sa fim bine intelesi!! Celorlalti le-a fost sugerat ca EL mariusica (as fi scris cu litere mai mici dar …nu se poate) a citit cartile de care a fost nevoie pentru a lua examenul.
    Din pacate acest fanfaron n-a invatat nimic din bobarnacele primite in ultimul an si continua sa creada ca ceea ce a primit chiar i se cuvine! mariusica, draga, postul a fost castigat de aia ce te tin in lant, tu esti …un ZERO caracter, ZERO profesionalism,doar vorbe in vant care nu au aplicabilitate decat in lumea TA.
    Ia-l pe alalalt frustrat care te flancheaza in permanenta(MAGDALIN) si mergeti in p…a m…. v…tre de imbecili retarzi.
    Dle Mirescu …of of of chiar nu credeam ca veti ajunge in aceasta postura, multi sperau ca o sa puneti pe picioare acest inspectorat dar se pare ca sunteti limitat de altii in actiune . Pacat , mare pacat.

  2. mariusica tata ca nu esti in stare sa prinzi vreun contrabandist asta stim.de asemenea, mai stim si ca esti in foame.te asteptam pe la Moravita sa iti aruncam niste resturi ca la Jimbolia s-a terminat cu pomana.poate valeanu sa mai fie baiat bun si sa te mai caute cu vreo sticla.deja mirosi a kerosen.succesuri.P.S.:de la mine nu primesti prea mult ca si Borseta e in foame.

  3. D-le Bota ,please, puneti articolul asta in pagina principala ca sa-l mai comenteze lumea , poate mai apar niste chestii interesante despre domnul Popara.
    P.S. Ma gandesc si sper ca nu sunteti intr-un fel intimidat de individul asta.
    Ms.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.