Compania de apă și canal a Consiliului Județean se închide. Ce spune...

Compania de apă și canal a Consiliului Județean se închide. Ce spune Bojin despre alte firme în situații similare

0
DISTRIBUIȚI

bojin la psd05

APCAN, societate de apă şi canal având ca acţionari Consiliul Judeţean Timiş şi 65 de comune şi oraşe din judeţ, înfiinţată în perioada 2003-2006 de către Ministerul German al Cooperării Internaţionale, se va închide în luna martie, a anunţat astăzi şeful Consiliului Judeţean Timiş Titu Bojin.


Motivul ar fi lipsa de profit înregistrată de APCAN. Însă nu numai aici există astfel de probleme.  „În ceea ce privește societățile Inter Center (unde acționar majorita este Ovidu Tender, în parteneriat cu Consiliul Județean Timiș – n.r.) și Drumco vă propun să reluăm comisia de negociere cu rugămintea de a fi din fiecare comisie desemnat câte un coleg pentru a ne apuca hotărât să discutăm clar modul de eliberare din aceste acţiuni pe care şi eu sunt de acord că trebuie să le clarificăm. Eu merg mai departe și nu zic că nu am avut profituri, eu zic că am avut zero”, le-a spus şeful CJT consilierilor.

O decizie privind firmele Drumco şi Intercenter, la ambele Consiliul Județean fiind acționar, va fi luată abia în luna martie sau aprilie, asta pentru că la următoare şedinţă a consiului judeţean gestionarea banilor judeţului va fi prioritară, după cum a anunţat Titu Bojin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.