Concert de blues în sufragerie cu Adi Bărar Band

Concert de blues în sufragerie cu Adi Bărar Band

1
DISTRIBUIȚI

adibararband (3)

Amatorii de blues din oraş s-au strâns, sâmbătă seara, cu mic cu mare pentru o cântare susţinută de Adi Bărar Band, proiectul alternativ al liderului trupei Cargo.


Evenimentul care s-a desfăşurat în clubul P Howard a avut parte de un start cât se poate de hazliu, căci Adi Bărar le-a urat bun venit spectatorilor într-un mod aparte: „Bine aţi venit, prieteni, la concertul din sufragerie“! Alături de el, pe scenă s-au aflat Bogy Nagy (voce), Kombel Cramba (bass), Loris Negruţ (chitară), Cristi Raţiu (tobe) şi Teo Pop (clape), iar pe parcursul celor două reprize oferite de muzicieni urechile celor prezenţi au avut parte de interpretări interesante ale unor evergreen-uri ca Sweet Home Alabama, Hey Joe sau Cocaine. Printre cei aflaţi în public s-au numărat o serie de muzicieni timişoreni ca Zozo Albert sau Călin Cercel.

1 COMENTARIU

  1. Cati din cei care au facut parte din formatie au fost pe scena si in 1 Decembrie in Piata Victoriei? Este o formatie gen blues Doctors, in care componenta se schimba radical de la un concert la altul?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.