Concert pentru rockeri, cu Sanctuar şi School Of Rock

Concert pentru rockeri, cu Sanctuar şi School Of Rock

0
DISTRIBUIȚI

 sanctuar2

Amatorii de rock sunt aşteptaţi cu mic cu mare la un concert pe care formaţia Sanctuar îl va susţine vineri, de la ora 21, în clubul Daos, evenimentul urmând să-i aibă în deschidere pe cei de la School of Rock din Şag. Trupa Sanctuar a luat fiinţă la începutul anului 2004 în oraşul nostru şi îi citează ca influenţe pe cei de la Iron Maiden, Manowar, Helloween sau Judas Priest.


Primul lor material se numeşte “Fiinţe Alese”, iar albumul “30 de vieţi” a a beneficiat de un master profesionist efectuat de chitaristul formaţiei Phoenix, Cristi Gram. Componenţa actuală a formaţiei este Claudiu Rugăciune (voce, chitară), Levy Borzasi (chitară), Florin Rugăciune (bass), Robert Rîşteiu (tobe) şi Alex Niezgoda (sunet).

De-a lungul timpului, Sanctuar a deschis show-uri pentru trupe româneşti, cum ar fi: Cargo, Iris, Compact, Trooper, Viţa de Vie sau Holograf, dar şi pentru Kiss Forever Band (Ungaria) sau Bonfire (Germania). „Planurile trupei pentru anul 2013 sunt de a intra în studio pentru a începe lucrul la cel de-al treilea album şi continuarea concertelor pe teritoriul ţării noastre, cât şi în afara acesteia. Pe lângă acestea, este în lucru şi organizarea unui turneu aniversar “Sanctuar 10 ani”, la nivel naţional. Trupa care va deschide evenimentul de vineri este School of Rock din Şag. Aceştia au fost aleşi deoarece, ştiind cât de greu este să te impui în această industrie a rock-ului autohton, Sanctuar a vrut să le ofere tinerilor o şansă de afirmare“, ne-au declarat cei de la Sanctuar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.