Contraatacul profesorului Cioca de la Medicină împotriva studenţilor care l-au şpăguit. Vezi...

Contraatacul profesorului Cioca de la Medicină împotriva studenţilor care l-au şpăguit. Vezi reacţia Parchetului

4
DISTRIBUIȚI

cioca medicina spaga

Conf.dr. Daniel Cioca , arestat după ce procurorii l-au acuzat că a primit în repetate rânduri şpagă de la studenţii din anul 1 de la Universitatea de Medicină şi Farmacie „Victor Babeş” din Timişoara, pentru a-i trece la examen, a trecut, astăzi, la contraatac. La judecarea de către Curtea de Apel Timişoara a recursului la decizia tribunalului de respingere a cererii de liberare provizorie sub control judiciar, avocatul acestuia a anunţat că a depus la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş „un memoriu prin care am solicitat începerea urmăririi penale împotriva persoanelor care au săvârşit infracţiunea de dare de mită pentru care ar trebui să răspundă deoarece nu există nici un denunţ penal în acest dosar.


Reacţia autorităţilor în combaterea corupţiei nu a fost atât de fermă în cazul celor care au dat mită”. Avocatul Mihai Paşca a susţinut că al său client „a cedat ca urmare a presiunilor făcute asupra sa. Unii studenţi refuzaţi, au venit a doua zi cu părinţii ca să-şi cumpere examenul. Justiţia nu poate să privească doar cu un ochi deschis, cel către inculpatul Cioca, şi să-l aibă închis pentru cei care au dat mită”. Profesorul  s-a declarat total de acord cu spusele avocatului, afirmând că boalaă sa riscă să de agraveze deoarece „diabetul zaharat, care osicilează, nu poate fi ţinut sub control cu un regim cu macaroane şi cartofi. Pentru nişte acuze ipotetice şi neprobate pot fi condamnat la orbire”. Procurorul a solicitat respingerea recursului ca nefondat şi a afirmat că „ancheta nu a pututu continua în dosar pentru că inculpatul a acţionat pe toate căile cu recursuri şi cereri, iar dosarul nu a mai ajuns la procuror, până acum, pentru a putea continua urmărirea penală”. Instanţa a respins recursul lui Daniel Cioca, care rămâne în arest.

4 COMENTARII

  1. Rusine !!!Am vazut-o si pe asta !!!Deci „pentru nişte acuze ipotetice şi neprobate pot fi condamnat la orbire”,am vazut speta cu studenta chemata la birou,filmata,pentru marirea notei,iar profesorul nega ca i-a dat-o la „supt” !!!Pedeapsa maxima,lasa contraatacul spagarule !!!

  2. Saracu! Nu-i place la inghesuiala! Ataca ca sa nu mai fie turnat si de alti studenti.Bine l-a invatat Pasca.Stati sa vedeti ce pedeapsa va lua. Atunci ,Pasca,se va spala pe maini,motivand ca asa a vrut clientul.Oricum nu-l intereseaza pe avocat ce solutie se da in cauza, ca doar nu executa el pedeapsa,el isi ia numai banii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.