Corpul de control al ministrului Transporturilor la aeroportul „Traian Vuia” Timişoara. Ce...

Corpul de control al ministrului Transporturilor la aeroportul „Traian Vuia” Timişoara. Ce spune directorul Idolu

6
DISTRIBUIȚI

aeroport timisoara terminal 1

Corpul de control al ministrului Transporturilor a sosit la aeroportul internaţional „Traian Vuia” din Timişoara şi de la începutul săptămânii face verificări. Acţiunea de control vine la doar câteva zile după ce ministrul Relu Fenechiu declara într-un interviu pentru PRESSALERT.ro că ” am mai multe informaţii despre nereguli uriaşe la aeroportul din Timişoara – de la Comisia Europeană, de la Curtea de Conturi, de la Consiliul Concurenţei.


Nu am luat măsuri până nu voi avea un rezultat final al analizei legate de aeroport”. Referirile lui Fenechiu sunt la gravele abateri descoperite de autorităţile de control, de-a lungul timpului, şi având legătură cu activităţile a doi dintre directorii aeroportului – pedelistul Cornel Sămărtinean şi social-democratul Dan Idolu, de la modul în care s-au acordat discounturi în favoarea Wizz Air şi până la închirierea spaţiilor pentru firma controlată de deputatul PDL Alin Popoviciu. Contactat de PRESSALERT.ro, directorul Dan Idolu a explicat că „este un control cu temă generală. Se verifică organigrama şi contractele care au fost încheiate de aeroport până în iulie (când l-a înlocuit pe Sămărtinean în funcţie, n.a.). Se verifică constatările Finanţelor şi ale celor de la Curtea de Conturi. Ştiam că o să vină acest control pentru că joi am avut o discuţie de jumătate de oră cu domnul ministru Fenechiu pe tema aeroportului”.

6 COMENTARII

  1. doamne cat poate sa minta omu asta!!! Instalatorule nu uita ca tu ai doar atributii de director, iar ministrul a spus clar ca vrea sa implementeze cat mai repede ordonanta cu managerii privati, deci tu esti vizat gunoiule!

  2. – Ce veţi face în cazul Aeroportului Internaţional “Traian Vuia” Timişoara, unde au existat, de-al lungul timpului, semnalate ilegalităţi pe bandă rulantă?

    – Am de gând să procedez la aplicarea cât mai urgentă a ordonanţei privind managementul corporatist privat la companiile de stat. Am mai multe informaţii despre nereguli uriaşe la aeroportul din Timişoara – de la Comisia Europeană, de la Curtea de Conturi, de la Consiliul Concurenţei. Nu am luat măsuri până nu voi avea un rezultat final al analizei legate de aeroport.

  3. si ce daca a fost instalator? e o rusine!? nicidecum. oricum el n-a fost nici odata instalator! a fost, este, si va ramane un ciumete cu aere de” high society”, un parvenit, spagar profesionist. acum e si putin bine afectat la mansarda! cei 2 ani de stat pe tusa, in loc sa l invete minte , l-au terminat de tot la capatana. si tot bea baiatu asta….! tot bea…! beat la lucru, beat la minister! oricum n-are treaba el cu psd. a angajat si psd si pnl si ppdd si pdl.

  4. Nu am absolut nimic cu meseria de instalator, ci doar cu persoana lui care se da ceea ce nu este, iar lumea il percepe ca un profesionist cu o calitate umana deosebita si nu mai spun ca presa il tot il face director. De aceea ii spun instalator pentru ca asta este si pentru ca el are doar atributii de director si asta interimar. Numai el stie cum tot a amanat aplicarea ordonantei cu managementul privat si automat numirea unui adevarat director, specialist pe acest domeniu. In rest ceea ce ai descris mai sus, subscriu total doar ca asa zisul director de marketing este un cal troian in pp-dd, plecand din psd tot la insistentele acestui idolu, iar pdl imi e greu sa cred ca a angajat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.