Cum se joacă primarul de-a mutatul instituțiilor din clădiri. Vezi ce plan...

Cum se joacă primarul de-a mutatul instituțiilor din clădiri. Vezi ce plan fantastic are pentru Clinica de Dermatologie

2
DISTRIBUIȚI

robu maini 14

Primarul Nicolae Robu a expus din nou un plan fantastic în cadrul întâlnirii de astăzi cu presa. După ce a povestit mai bine de zece minute despre cât de multe consulate şi centre culturale străine își dorește pentru Timişoara, edilul şef a anunţat că a găsit un sediu care să le găzduiască.  „Chiar dacă am avut ezitări să fac anunţul, nu ştiu cine dintre dumneavoastra a zis că lovesc ca un tsunami, deci să continuăm aşa.


Vreau să găsesc o soluţie pentru mutarea Clinicii de Dermatologie şi pentru a pune la dispoziţie acea clădire pentru a găzdui toate centrele culturale şi toate reprezentanţele diplomatice străine în Timişoara şi, în plus, un centru pentru tineret. Este un proiect greu, n-aş vrea ca medicii care lucrează acolo şi pacienţii să îşi facă nelinişti. Mutarea clinicii se va produce cu grijă, penrtu ca noile condiţii în care ea va funcţiona să fie mai bune decât cele actuale şi cred că am dovedit că acţionez în acest spririt şi când am mutat clinica de Oncologie în locul unde ea funcţionează astăzi. Nu vă pot spune acum unde va fi mutată Clinica de Dermatologie, explorăm mai multe posibilităţi şi cu certitudine vom găsi soluţia în câteva luni”.   Deşi nu vrea să spună care este locaţia în care va fi mutată clinica de Dermatologie, Robu a dat de înţeles că este vorba despre un spaţiu care, în prezent, este și el ocupat şi că momentan evită să facă anunţuri pentru a nu crea agitaţie.

 

2 COMENTARII

  1. Stimate domnule Robu deciziile dvs. la inceput de mandat incep sa ridice semne de intrebare din partea celor care v-au votat pentru ca prin aceasta decizie de a muta o institutie publica care se ocupa de oameni bolnavi nu poate avea decat o motivatie ascunsa : aceea de a va revansa fata de cei care au contribuit la campania dvs, electorala. Dupa ce se va muta spitalul o firma (oare a cui ???) va trebuie sa renoveze si reamenajeze aceasta cladire care are dimensiuni respectabile. Nu stiu daca dvs. sau consilierii stiu cati bani au fost investiti in ultima perioada in renovarea interioara a cladirii cu destinatie spital dar parca un asemenea mic amanunt mai conteaza…. Ati consultat pe cineva in privinta acestui proiect ?? Cu banii cheltuiti pe renovarea acestei cladiri + renovarea si reamenajarea unei alte cladiri cu destinatia spital cu siguranta ati putea face lucruri mai utile pentru timisoreni (parcari, Parcul Copiilor, parcuri in cartiere ca sa nu mai vorbim de sosele ….). Pe cine ajuta aceasta mutare ? Credeti ca institutele culturale (francez, englez,, samd. ) sufera pt. ca nu sunt impreuna , le-ati consultat ??

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.